Ako riešiť problém s plným mechúrom?
Máte niekto rovnaký problém že máte stále plny mechúr? A myslím to doslova a nie obrazne povedané. Popravde som to ešte neriešila lebo to mám snáď odjakživa a nevedela som či je to normálne alebo nie. Ale ako som staršia ma to už dosť otravuje pretože je to najmä ako príde chladnejšie počasie. Veľmi ma to obmedzuje aj niekam ísť lebo všade musím riešiť či tam bude wc. Keď idem s niekym napr na kávu vždy pri odchode idem na wc a oni nie. Dať si ráno čaj nehrozí . Nepijem zase až tak extrémne veľa vody ale pitný režim dodrzuuem a mám rada aj čaje no tie si dávam len doma
Mám to tak celoročne ale keď je teplo nie až tak ako v zime. Ani nemôžem ísť niekam na vianočné trhy ďalej od nás lebo cestou by som musela sa zastaviť aspoň 2x na pumpe a tam vonku keby si dám nejaký punc takisto by sa mi onedlho chcelo na wc
Keď niekam idem najradšej preto ani nepijem ale to zase nie je bohviečo
Tak či náhodou niekto to ma takto a riešil to alebo s tým proste žijete

Áno, ja mám s tým tiež problém, ale u mňa je na psychickom podklade a trpím tým už od detstva ako súčasť úzkosti. Doma chodievam na wcko každé 3-4 hodiny, ale keď niekam idem, býva to častejšie. Už mám prehľad o verejných wc v celom meste, v každej časti mám vybraté aspoň jedno 😄 Teda často ich ani nepotrebujem, ale upokojuje ma myšlienka, že tam sú, keby trebalo 😄
A to že chodím na wc, keď niekde sme a ostatní nejdú, ma teda vôbec už netrápi. Kľudne chod aj na tie vianočné trhy, tie bývajú v centre mesta a určite tam je nejaké verejné wc 🙂 Len sa kvôli tomu nesnaž piť menej vody. Zájdi na urológiu, pravdepodobne pôjde o hyperaktívny močový mechúr