Ako riešiť vypadávanie vlasov po farbení?
Rok som sa farbila na čierno každý druhy mesiac a teraz mi strašne vlasy vypadávajú skúšala som všetko a neviem čo robiť mám len 18 a vlasy mi neskutočne vypadávajú skúšala som už všetko na ne
Vyskúšaj si pri každom umývaní do šampónu primiešať 2 lyžičky kávovej usadeniny, odporúčam z vlastnej skúsenosti,
Capillan Q šampón a hlavne aktivátor. Kupis v lekárni, stojí to pár korun. Mne to mega pomáha.
Nie si po chorobe, alebo stres? Mne strašne veľa vlasov vypadalo keď sme riešili hypotéku, prerabku do toho 4 deti...
Mne raz Kadernicka vravela, že cierna farba obsahuje nejakú zlozku, ktorá vyvolava vypadávanie vlasov, už si nepamatam aku, ale teda tmavo hneda nebude asi až tak agresivna
@malazena podľa mňa je dôležité vlasy fénovať, kvôli tomu, že vo na vlhkej pokožke sa kadečo nechcené môže vytvoriť -ale teda studeným vzduchom. A dosť mi pomohol aj botanica slavica rozmarinovy šampón, olej a sprej 🙂
@misslilac13 asi stres skorej
Vypadávanie vlasov nie je len o hormonálnej zmene dôležité je ich rast podporiť hlavne zvnútra...čiže šampóny a kondicionéry nepomôžu ako si každý myslí.. 😊 telo Vám dáva jasný signál, že ho treba prečistiť zvnútra 🙏 Môžte mi kľudne napísať týmto problémom som si prechádzala do nedávna aj ja a tu je môj výsledok 🔥

A pkrem farbenia s nimi co robis? Fenujes? Zehlis? Atd?