icon

Ako riešiť vypadávanie vlasov po farbení?

malazena
19. jan 2025

Rok som sa farbila na čierno každý druhy mesiac a teraz mi strašne vlasy vypadávajú skúšala som všetko a neviem čo robiť mám len 18 a vlasy mi neskutočne vypadávajú skúšala som už všetko na ne

kitycat
19. jan 2025

A pkrem farbenia s nimi co robis? Fenujes? Zehlis? Atd?

patka06
19. jan 2025

Vyskúšaj si pri každom umývaní do šampónu primiešať 2 lyžičky kávovej usadeniny, odporúčam z vlastnej skúsenosti,

miriamzba
19. jan 2025

Capillan Q šampón a hlavne aktivátor. Kupis v lekárni, stojí to pár korun. Mne to mega pomáha.

malazena
autor
19. jan 2025

@kitycat nefenujem ani nežehlim

misslilac13
19. jan 2025

Nie si po chorobe, alebo stres? Mne strašne veľa vlasov vypadalo keď sme riešili hypotéku, prerabku do toho 4 deti...

tramtada31
19. jan 2025

Mne raz Kadernicka vravela, že cierna farba obsahuje nejakú zlozku, ktorá vyvolava vypadávanie vlasov, už si nepamatam aku, ale teda tmavo hneda nebude asi až tak agresivna

denkabemommy
19. jan 2025

@malazena podľa mňa je dôležité vlasy fénovať, kvôli tomu, že vo na vlhkej pokožke sa kadečo nechcené môže vytvoriť -ale teda studeným vzduchom. A dosť mi pomohol aj botanica slavica rozmarinovy šampón, olej a sprej 🙂

malazena
autor
20. jan 2025

@misslilac13 asi stres skorej

kristina_969
28. máj 2025

Vypadávanie vlasov nie je len o hormonálnej zmene dôležité je ich rast podporiť hlavne zvnútra...čiže šampóny a kondicionéry nepomôžu ako si každý myslí.. 😊 telo Vám dáva jasný signál, že ho treba prečistiť zvnútra 🙏 Môžte mi kľudne napísať týmto problémom som si prechádzala do nedávna aj ja a tu je môj výsledok 🔥