Ako riešiť zadržiavanie vody a opuchnuté nohy?
Prosim Vas, ako ste riesili tento probem- zivotny styl, cvicenie, doplnky? Vecerom vidim na sebe opuchnute nohy, od kolien dole. Nohy mam ako take dva klaty🙂 Neberiem ziadne lieky pravidelne, ale jedno z mojich zamestnani je dost sedave.
Dakujem za tipy a rady
Vyšetrenie u lekára - večer opuchnuté nohy môžu súvisieť aj so srdcom, obličkami...
Dobrý deň, kľudne mi napíšte správu 😊 som zdravotná sestra viem vám pomôcť 🙏
Detralex pravidelne. Je to prírodné zloženie. Väčšinou ide o vrodenú nedostatočnosť lymfatických ciev, zdravá životospráva a cvičenia pomôžu ale nevyriešia problém.
Dobrý deň, kľudne mi napíšte správu 😊 som zdravotná sestra viem vám pomôcť 🙏
@kristina_969 dobry den. Mam taktiež sedave zamestnanie opuch clenkov. Viete mi pomoct prosím?
@kristina_969 dobry den. Mam taktiež sedave zamestnanie opuch clenkov. Viete mi pomoct prosím?
@antonia4444 pohyb a menej sol
@antonia4444 pohyb a menej sol
@anonym_983228 pohyb a menej soli nerieši prípadne zdravotné problémy
@kristina_969 ako zdravotna sestra urcite vies, ze opuchy mozu vela pricin. Oblicky, srdce, cievy...x dalsich. Aku mas univerzalnu radu?
Prvotne ma clovek urobit to, co vie sam ovplyvnit. Vyrazne obmedzit sol,zvysit pohyb-cirkulacia obehu,schudnut. Ak nepomozu zakladne veci, tak potom navsteva kekara a patrat po pricine.
@kristina_969 samozrejme, ze treba ist k lekarovi a riesit to tam. pisem o tom, co vo vseobecnosti pomaha. zazdrziavanie vody mna mnoho pricin - rakovina, oblicky srdce ascites, chronicke zapaly v tele....autoimunitne..od toho existuju lekari, ktori vysetruju krv a organy ;)

menej soli, viac pohybu