icon

Ako rozprúdiť lymfu?

7. feb 2023

Baby poraďte mi niečo prírodné a učinne, aké čaje alebo vitamíny užívate na toto? Okrem pohybu a plávania a jogy

simonah73
7. feb 2023

my sme si kupili domaci pristroj.

silviaa
7. feb 2023

@simonah73 aky?

autor
7. feb 2023

@simonah73 aký, a pomáha? Mňa skôr zaujímajú čaje alebo doplnky stravy..

lindusss2016
7. feb 2023

Teda okrem pohybu, co je ale jediny naozaj hnaci motor lymfy, kedze ju pumpuju kontrakcie svalov, ale ak myslis prirodne doplnky, tak napr.z korenin skorica, zazvor, inak samozrejme masaz bud klasicka alebo este lepsie lymfodrenaz. Z esencialnych olejov je vela takych, ktore podporuju tok lymfy: ceder, citronova trava, borievka, geranium, grapefruit z toho namiesat masazny olej, alebo este lepsie peeling s epsomskou solou. Moznosti je vela. A samozrejme nezabudajme na pitny rezim. Vela a casto vykladat nohy hore

simonah73
7. feb 2023

@silviaa tento a tu sme kupovali https://www.fabulo.sk/lymfodrenazny-pristroj-qu... koncom novembra. ci pomaha zatial neviem povedat kedze ho nepouzivam kazdy den.

saraxyz
8. feb 2023

Najlepšia je ručná masáž. Ak nie, tak mne pomáha prístrojová. Ale tam je potrebné aby bol kvalitny prístroj a viackrát ísť. Nie len jeden

3nikus30
8. feb 2023

Komonica lekárska

sabina20
Odpoveď bola odstránená
hrabovo
8. feb 2023

Lymfomyosot Kvapky, čaj lymforegen. A raz za 3/4 týždne na kvalitnú ručnú lymfodrenáž 🙂

sabina20
9. feb 2023

Dobrý deň, ak máte záujem o prirodne produkty. Kludne mi napiste spravu 🙂