icon

Ako sa úspešne organizovať s ADHD v dospelosti?

8. feb 2025

Dobrý deň,čo Vám najviac pomohlo,aby ste sa zorganizovali,určili priority a pravidlá,ktorými ste sa aj riadili.Vobec,čo Vám pomohlo najviac.Lieky?Nejaká komunita?Uvedomenie si problému?

dolynkag
Odpoveď bola odstránená
simsalabim
8. feb 2025

Moja dcera si nevie vynachvalit tieto sluchadla, co odfiltruju rusive zvuky https://www.loopearplugs.com/pages/earplugs-for...

lienka9
8. feb 2025

Nemam to diagnostikovane,ale mam ,aj ako dieta som mala podla mna vela priznakov,len sa to vtedy neriesilo..a napodiv,mne dost pomohlo cvicit jogu.vzdy som si vyberala take energicke sporty,zumbu,tanec atd.. ale az ked som zacala cvicit jogu som prisla na to,ze prave ze som v zivote taka chaoticka a vsetko rychlo,tak sa musim naopak skludnit..nie vzdy to ide ,ale rada to cvicim..mam inak VS aj phd.a nikdy som ziadne lieky nebrala

refly
Odpoveď bola odstránená
dolynkag
Odpoveď bola odstránená
kacena4
8. feb 2025

mne pomaha vsetko si pisat do debelnicka mam aj 3. vtedy si viem spravit plan, strukturu a podla nej idem. pisem si napr co mam v dany den týždeň zvladnut a vyskrkavam spravene

autor
8. feb 2025

@simsalabim super,kuknem

autor
8. feb 2025

@kacena4 super

simsalabim
8. feb 2025

@kacena4 inak taketo zapisy a plany si robi aj dcera. A vsade ma rozvesane vselijake listocky…

lienka9
8. feb 2025

@simsalabim aj ja ,co nemam poznacene akoby nebolo 😀