icon

Ako sa volá táto choroba?

mimi147
26. nov 2013

ahojte maminky, prosím Vás, mám problém. dnes som bola u gynekológa so svrbením na genitáliách. trvá mi to už niekoľko dní a nezlepšuje sa. dávala som si canesten masť, som myslela, že to prejde ako inokedy pri obyčajnej nekomplikovanej mykóze, ale nepomohlo to. nemám ani ten biely povlak čo je pri mykóze, len to svrbenie, najviac večer. doktor povedal, že sa to volá na (som to zabudla a chcela by som si nájsť nejaké info o tom) p a končí to oza alebo tak podobne. nema to viac ako 10 písmen. a že neni to choroba len zlá reakcia kože na niečo. že lesklý povlak na genitáliách, či som nebola chorá, ale nebola, že mohol to vyvolať aj nový sprchový gel, co som doteraz nepouzivala. uz som ho mala davnejsie ale nikdy nic z toho nebolo. doktor mi predpisal masť a kazal mi to natierať aj dva tri týždne. a neviem ani ako sa volá masť, bola zarábaná, trvalo to asi hodinu a stala 15e, 11som doplácala. mali ste niekedy taketo tazkosti , neviete ako sa to vola?
vopred dakujem za vsetky informacie

petra141181
26. nov 2013

prekanceloza?

billam
26. nov 2013

@petra141181to snad nie prekanceroza....nestraš ju.

desszi
26. nov 2013

napada ma papilomatoza, teda bradavice na genitaliach, sposobuju ich papiloma virusy, prekanceroza je predrakovinovy stav, to by urcite neriesili miesanym kremom, ale na tieto bradavice sa miesa specialny krem.

petulaptt
28. nov 2013

toto neviem ako sa vola, ale spominane bradavice to nie su. tie mam trochu obcitane, lebo som ich dostala teraz v tehotenstve a tie nesvrbia, vypadaju inak ako ich opisujes a nemaju nic s reakciou na sprchovy gel ani nic podobne, takze toto to nebude....vylucovacia metoda 🙂

mamazem
1. dec 2013

Síce to nezačína na p, ale nejde o kandidózu? Popis by celkom sedel. Mohli by pomôcť napríklad aniónové vložky a tiež audiron - nakvapká sa na vložku alebo na tampón.

sotia
1. dec 2013

vaginóza?

slozika
1. dec 2013

treba dat klion a potom gynoflor