Ako sa zbaviť bolestí krku a závratov?
Dosť často mávam bolesti jedného trapézu krku a to mi niekedy vráža do hlavy každé ráno zavraty únava silná a neviem čo ešte bola som u dr robila mi všetky krvné testy aké môže všetky vyšli až ukážkové.Často mávam silné spazmy 😑 ten krk povolí len vtedy ak si davam 3 krát denne magnézium absolutne mi nepomahaju ziadne cviky a pod uz neviem ako ďalej a strašná unáva😩Dnes ráno som sa zobudila a normálne som sa “prichytila ako som celá stiahnutá normalne ma až svaly boleli
ja sa už normálne aj hanbím chodiť k dr lebo tam namňa pozerajú ako na debila už
U neurológa si bola?
@anonym_c0d33e nie
@anonym_c0d33e nie
@anonym_autor neurológ je zakllad
civicit pravideln s fyzioterapeutom, tiez sa pozri aky mas vankus. a neurologa. Menej sedenia za pc s mobilom ruke a hybat sa.
Možno by stačilo zmeniť vánkúš.
@janula2511 to mi už dali uplne nepohodlné a tvrdé celkovo proste aj ked lezim citim nepohodu v krku stále sa prekacujem
Urcite najst spôsob ako pohodlne spat, aby sa krcne svalstvo mohlo uvolnit. Nezatinas zuby pocas spanku?
@janula2511 to mi už dali uplne nepohodlné a tvrdé celkovo proste aj ked lezim citim nepohodu v krku stále sa prekacujem
@anonym_autor nelez na vankusi par dni. a druha vec skus zmenit aj stravu aby si sa v noci neprehadzovala. menej sacharidov
aky mas vankus? ja to tiez mavam, mne pomaha ortopedocky vankus, ano tvrdy a lezat na chrbte. aby hlava zapadla do toho zliabika.
k tomu cvcienie, joga a posilennie trapez s cinkami a masaze, tie zo zaciatku aj kazdy tyzden, potom dva a teraz raz za mesiac. potom mam aj pichliacovu podlozku s vankusom.
a nesmiem vykrucat hlavu nabok, proste sa snzaim vzdy pred sebou pozerat a otocit sa cela. ale ked ma chyti bolest, som aj dva dni mimo, az migrena😔
mala som to v decembri skočila som v nemocnici na pár dní kým vylúčili niečo vážnejšie... chytilo ma to tak že som nedokazala ani chodiť stále sa mi točila hlava a hrozná bolesť hlavy... dostala som lieky na uvolnenie svalstva nakoľko to bolo z krčnej chrbtice... + výmena matrac+ vankúš, a chodila som na rehabilitácie najskôr elektro niečo to mi nerobilo dobre... tak potom na cvičenie + som si masáže doplácala aby som sa skôr vedela dostať do každodenného života... držím palce.. teraz keď pociťujem bolesť tak hneď cvičím cviky čo ma naučili na rehabilitácii
Mne sa osvedčil pri takýchto bolestiach Revitanerv. Od lekára som dostala odporúčanie a za mňa super.

U neurológa si bola?