icon

Ako sa zbaviť chronického zvracania a hnačky?

kristian154
23. apr 2025

Zmienky chcem sa opítat či by vedel poradiť dnes mi písala mamina že deň až dva dni v týždni z vracia a preháňa ju že to je každý týždeň tak že ju to tak drží 3 mesiace čo vám pomohlo keď ste boli v takej situacii

patka06
23. apr 2025

Odporúčam návštevu lekára, najprv všeobecného a on pošle na ďalšie vyšetrenia

januska12323
23. apr 2025

Vyšetrenie u lekára.

kristian154
autor
23. apr 2025

Pitali som sa že ide až zajtra dúfam že to nebude nič vážne

alickapusinka
23. apr 2025

No tak to môže byť hocičo tak dlhodobo, pečeň, pankreas žlčník.Celiakia, niečo s črevami.To môže byť hoci čo.Môjmu bratovi tak začalo a mal s pečeňou.Mu zistil čakal na transplantaciu.

kristian154
autor
23. apr 2025
@alickapusinka

No tak to môže byť hocičo tak dlhodobo, pečeň, pankreas žlčník.Celiakia, niečo s črevami.To môže byť hoci čo.Môjmu bratovi tak začalo a mal s pečeňou.Mu zistil čakal na transplantaciu.

@alickapusinka však toho sa bojim že zvraca 7 krát za deň hneď som povedal že už dávno tam mala byť u doktora

macatt
23. apr 2025
@kristian154

@alickapusinka však toho sa bojim že zvraca 7 krát za deň hneď som povedal že už dávno tam mala byť u doktora

@kristian154 nech si píše, sleduje čo zje..
Môže to byť alergia- vlastná skúsenosť z ničoho nič a boli to vajíčka (piškóty, vaječné cestoviny)
Po zjedení do 20 min grganie, kŕče a do hodiny zvracanie atď až takmer do rána.,

alickapusinka
23. apr 2025
@kristian154

@kristian154 preboha ona za deň vracia 7 krát a 3 mesiace čušala sorry takto sa chova dospela žena.Nehnevaj sa ale už la byť prednostne vyšetrena.

kristian154
autor
23. apr 2025
@alickapusinka

@kristian154 preboha ona za deň vracia 7 krát a 3 mesiace čušala sorry takto sa chova dospela žena.Nehnevaj sa ale už la byť prednostne vyšetrena.

@alickapusinka áno dozvedel som sa to dnes skoro som odpadol už dávno mala byť na vysetreniach nechapem načo čakala že ide až zajtra

alickapusinka
24. apr 2025
@kristian154

@alickapusinka áno dozvedel som sa to dnes skoro som odpadol už dávno mala byť na vysetreniach nechapem načo čakala že ide až zajtra

@kristian154 verím že všetko dobre dopadne.Ale toto vracanie a hnačka podľa mna už len z pisania nevyzera dobre.Dajme tomu ak by niečo zjedla že jej je zle 2 dni vraca hančka už by som vvyhľadal lekár z dôvodu dehydratacie a nie čakala 3 mesiace a 7 krát za deň vraca to je staršne toto.

kristian154
autor
3. máj 2025
@alickapusinka

@kristian154 verím že všetko dobre dopadne.Ale toto vracanie a hnačka podľa mna už len z pisania nevyzera dobre.Dajme tomu ak by niečo zjedla že jej je zle 2 dni vraca hančka už by som vvyhľadal lekár z dôvodu dehydratacie a nie čakala 3 mesiace a 7 krát za deň vraca to je staršne toto.

@alickapusinka áno ale priznala sa to pretrváva 3 mesiace tá hnačka a zvracanie. Včera mi písala že je v nemocnici uvidim čo zistili zatiaľ mi nepovedala ale chystam sa pondelok alebo utorok na navstevu

kristian154
autor
3. máj 2025
@alickapusinka

@alickapusinka priznala že pondelok mama odpadla a už ju nechali v nemocnici.Mamina má 65 rokou. Budem si ju musieť vziať k sebe byvat.

alickapusinka
3. máj 2025
@kristian154

@alickapusinka priznala že pondelok mama odpadla a už ju nechali v nemocnici.Mamina má 65 rokou. Budem si ju musieť vziať k sebe byvat.

@kristian154 ojoj a čo je teda je ešte nevedia.

kristian154
autor
3. máj 2025
@alickapusinka

@kristian154 ojoj a čo je teda je ešte nevedia.

@alickapusinka no zatiaľ mi ne napísala že čo to aká príčina pondelok pôjdem pozrieť mohol by som sa aj viac dozvedieť v tej nemocnici

alickapusinka
3. máj 2025
@kristian154

@alickapusinka no zatiaľ mi ne napísala že čo to aká príčina pondelok pôjdem pozrieť mohol by som sa aj viac dozvedieť v tej nemocnici

@kristian154 dúfam že to bude dobre napíš potom čo jej zistili.A neschudla na váhe

ankare
3. máj 2025
@kristian154

@kristian154 držíme palce

kristian154
autor
3. máj 2025
@alickapusinka

@kristian154 dúfam že to bude dobre napíš potom čo jej zistili.A neschudla na váhe

@alickapusinka určité musela schudnut teraz mi písala že má slabé srdce no neviem či to je tá príčina alebo mi nechce viac napísať. Pondelok pôjdem navštíviť

alickapusinka
3. máj 2025
@kristian154

@alickapusinka určité musela schudnut teraz mi písala že má slabé srdce no neviem či to je tá príčina alebo mi nechce viac napísať. Pondelok pôjdem navštíviť

@kristian154 ved aj zajtra je nedeľa a v pondelok asi bude vizita tak sa viac dozvieš.Koľko rokov ma mama.

kristian154
autor
3. máj 2025
@alickapusinka

@kristian154 ved aj zajtra je nedeľa a v pondelok asi bude vizita tak sa viac dozvieš.Koľko rokov ma mama.

@alickapusinka 65 rokou

alickapusinka
3. máj 2025
@kristian154

@alickapusinka 65 rokou

@kristian154 o ešte neveľa