Ako sa zbaviť kuklorodiek a lietajúcich kliešťov?
Na konskom ranči sa mi do vlasov dostali kuklorodky. Podľa odborníkov mali rýchlo odísť, ale oni sa rozhodli ostať. 2x sme mali deratizérov, 4 x sme vydymovali dobolom, mali sme entológa. Stále sú u nás. Oblečenie a textilne veci sú v garáži vo vreciach, v byte je len minimálne vecí. Každý deň sa vysáva, umýva, perie pri vysokých teplotách. Vydymovanie im nejak zvlášť neublíži, Už večer nás hryzú. Natierame sa. Trvá to už 4 mesiac.
Prosím poraďte ako sa toho zbavíme. Ak poznáte niekoho kto mal podobný problém, dajte nám vedieť, aby som sa s nimi spojila. Veľmi potrebujeme návod. Ďakujem.
Nam to bezne nosi pes a manzel na sebe z lesa ale povyberame zapucime utopime... Musim poklopat nejako u nas dlho neprezivaju...
@daniella1958 normalne si ma vystrasila, o dacom takom som este nepocula.Musela som si to vygooglit. Drzim palce, nech niekto
poradi a zbavite sa toho.
@daniella1958 ja som tiež nikdy o tom nepočula,musela som googlit.nestretla som sa s tým a v lese sme často.fujky
@daniella1958 u nas nepomohlo nic... Teda zatial sme kvoli detom davali psovi len take bioobojky alebo repelenty... Ale nosi ich domov stale hnusnu haved... Alebo obycajne klieste.. mozno bez obojka by ich mala viac... Ja uz som rezignovala... Ked najdem, zneskodnim a ide sa dalej... Ked liezla ta haved malej po hlave, tak ma skoro slak trafil...

@daniella1958 poradiť ti neviem, ale si ma riadne vystrašila ze také niečo existuje a ze si to môžeš domov dovliect