Ako sa zbaviť plesne na prste?
@kapusta90 viem, že hypermangán pomáha, alebo môžeš ísť k lekárovi, nech niečo predpíše. Plesní na nohách, rukách je veľmi ťažké sa zbaviť. Želám ti nech sa ti to podarí.
....čítala som dobru odozvu na tuto vodičku, osobne nemám s ňou skusenosť😕
https://www.inaessentials.sk/products/3x-organi...
...ale kožná ti poradí asi najlepšie😉
@kapusta90 Ak ti to este len zacalo, tak moze pomoct aj nieco volne predajne, chod si hned kupit. Ak je to uz dlhsie, tak moja skusenost je, ze uz len ku koznemu a nieco na predpis.
mne sa taketo zacalo robit na prste na nohe, mne v lekarni odporucili totok :
https://www.drmax.sk/exoterin-78-22-mg-ml-lieci...
ale pouzivam len 2 tyzdne, tak neviem ... musi to odrast, ale nesiri sa dalej
@anos18 ocot je prírodná a výborná alternatíva antimykotík (tie škodia na pečeň). Je to veľmi dobré.
@miriam3334 áno, antimykotika sú ťažké lieky. Mne to poradila pedikerka, keď som mala problémy. Len treba na to trpezlivosť
@kapusta90 v lekárni kúpiš oregánový, alebo tea tree olej sú veľmi účinné na pliesne a nasaď probiotika.
@kapusta90 v lekárni kúpiš oregánový, alebo tea tree olej sú veľmi účinné na pliesne a nasaď probiotika.
@anonym_1eaa07 probiotiká sú na črevné problémy a iné mykózy: hlavne na slyzniciach napr. vaginálna mykóza... Na nechty jej to moc nepomôže. A tie oleje by som na nohy nedoporučila je to slabota na pleseň na nohách to nebude stačiť.
@anonym_1eaa07 probiotiká sú na črevné problémy a iné mykózy: hlavne na slyzniciach napr. vaginálna mykóza... Na nechty jej to moc nepomôže. A tie oleje by som na nohy nedoporučila je to slabota na pleseň na nohách to nebude stačiť.
@anonym_ddec21 plieseň sa šíri do tela z čreva, čo sem pletieš vaginálnu mykózu tú môžeš dostať od partnera... Probiotika pomôžu ozdraviť črevnú mikroflóru.
@anonym_ddec21 plieseň sa šíri do tela z čreva, čo sem pletieš vaginálnu mykózu tú môžeš dostať od partnera... Probiotika pomôžu ozdraviť črevnú mikroflóru.
@anonym_1eaa07 ešte si nemala pleseň na nechtoch. Moja starká to má a vieme ako ťažko sa jej zbaviť... A z čreva pleseň necestuje na nechty... Pleseň na nohy dostaneš napr. z plavárne, alebo keď po druhom obuješ topánky a pri slabej hygiene a gelových nechtoch... To si nejaká popletená a čo sa týka tej vaginálnej mykózy tú dostaneš aj pri ATB liečbe keď sa naruší mikrobiálna rovnováha... Moc sa nevyznáš tak tu netrep blbosti.
Ako vieš ze je to mykoza? Mas to potvrdene stermi? Mne to skôr príde ako onycholyza. (Ciastocne sa podoba na mykozu)Pod nechtovou platničkou je vzduchová bublina. Sposobene tlakom, uzkou topankou, traumou.....Mykoticky nechet sa zvykne zdolit, zapácha, je zhrubnuty....takze skôr niekde na pedikuru, kde ti poradia...
@kapusta90 To isté mám aj ja.A dlho veľmi a už sa mi začal štiepiť krížom cez polku.Aj tlačí ma to v každej topánke.
@anonym_1eaa07 ešte si nemala pleseň na nechtoch. Moja starká to má a vieme ako ťažko sa jej zbaviť... A z čreva pleseň necestuje na nechty... Pleseň na nohy dostaneš napr. z plavárne, alebo keď po druhom obuješ topánky a pri slabej hygiene a gelových nechtoch... To si nejaká popletená a čo sa týka tej vaginálnej mykózy tú dostaneš aj pri ATB liečbe keď sa naruší mikrobiálna rovnováha... Moc sa nevyznáš tak tu netrep blbosti.
@anonym_ddec21 samozrejme, že sa toho starká nemôže zbaviť, keď má črevá plné pliesní miesto zdravej mikroflóry. Rastie to pod nechtom či to chytila na plavárni, alebo má na nohách gelové nechty, požičiava si od niekoho topánky ?? Pliesne sa z čreva dostanú do krvi a usádzajú sa v tele, darí sa im vo vlhkom a uzavretom priestore topánok. Uviedla som len jeden z príkladov ako môžeš dostať vaginálnu mykózu, hlavný dôvod je nadmerná konzumácia jednoduchých sacharidov.
@kapusta90 loceryl, liečivý lak na nechty, pravidelne postupovať ako píšu 👍
@anonym_ddec21 samozrejme, že sa toho starká nemôže zbaviť, keď má črevá plné pliesní miesto zdravej mikroflóry. Rastie to pod nechtom či to chytila na plavárni, alebo má na nohách gelové nechty, požičiava si od niekoho topánky ?? Pliesne sa z čreva dostanú do krvi a usádzajú sa v tele, darí sa im vo vlhkom a uzavretom priestore topánok. Uviedla som len jeden z príkladov ako môžeš dostať vaginálnu mykózu, hlavný dôvod je nadmerná konzumácia jednoduchých sacharidov.
@anonym_1eaa07 tú vaginálnu mykózu spomínam hlavne preto aby si pochopila kam si tie svoje rady máš vložiť... A keby mikroorganizmy v čreve začali prechádzať do krvi tak dostaneš sepsu a umrieš. Pliesne a iné mikroorganizmy necestujú krvou. V krvi keď máš baktérie, alebo iné mikroorganizmy tak je to život ohrozujúci stav... Nebaví ma sa s tebou hádať... Ty máš proste názor o tom že všetky zdravotné problémy pochádzajú z čreva a to ti z hlavy nedostanem.
@anonym_1eaa07 tú vaginálnu mykózu spomínam hlavne preto aby si pochopila kam si tie svoje rady máš vložiť... A keby mikroorganizmy v čreve začali prechádzať do krvi tak dostaneš sepsu a umrieš. Pliesne a iné mikroorganizmy necestujú krvou. V krvi keď máš baktérie, alebo iné mikroorganizmy tak je to život ohrozujúci stav... Nebaví ma sa s tebou hádať... Ty máš proste názor o tom že všetky zdravotné problémy pochádzajú z čreva a to ti z hlavy nedostanem.
@anonym_ddec21 vážne, čo je dôsledok potravinových alergií ?? Nie náhodou suchá pokožka, žihľavka, ekzém, akné...?? Vyjadruješ sa pod úroveň, ak nevieš slušne komunikovať nezapájaj sa do diskusií.
Loceryl. Silno odporucam.
@anonym_ddec21 vážne, čo je dôsledok potravinových alergií ?? Nie náhodou suchá pokožka, žihľavka, ekzém, akné...?? Vyjadruješ sa pod úroveň, ak nevieš slušne komunikovať nezapájaj sa do diskusií.
@anonym_1eaa07 potravinové alergie, nie sú spôsobené plesňou... To sú intolerancie atď. Žihľavka, ekzém, akné môžu byť aj dôsledky alergie a 1500 iných dôvodov... A to že sa mi tu hádame pani s jej problémom nepomôže... Keby si čítala aj iné príspevky ako tvoje a moje tak by si vedela, že to ani nemusí byť tá pleseň, ktorú tak ospevuješ... Mohla by to byť aj onycholyza napr. Bez sterov nevie čo to je... Ale ako poznám teba to má tiež z plesní v čreve...

je to nechtova mykoza, v lekarni kupis liecive laky ale objednaj sa aj na kozne, pripravky na predpis su ucinnejsie