icon

Ako si prestať vytláčať vyrážky?

18. jún 2022

Hambím sa ako pes ,uz s tym mam dlhodoby problem od puberty (viac ako cca 10rokov).
Strasne ma to stve ,aj som uz velakrat sa zatala ale potom zas .Kazi mi to pohlad na seba. Aj na tvar aj na plecia,dekolt,chrbat .Potom mam same tmave flaky, jazvy. Nemozem cez leto nosit ani ramienka,kupalisko je nocna mora . Ako s tym prestat ?? 😭😭😭

luckajozko21
18. jún 2022

Ahoj a skusala si si dat naplast? Hned ako sa zacne nieco tvorit - zalepit. Cosrx naplast, este lepsie mozno Some By Mi – Clear Spot Patch. Zabrani ti to chytat si to miesto. + Eliminovat vznik: double cleansing, AHA,BHA,PHA kyseliny, cerave SA cistiaca emulzia. Mozno si skus nastudovat teoriu simona_derm, smartbeauty, Karolina Baumgartner, bbwk (instagram,YT),... Mala som rovnaky problem a mam pocit, ze sa to o dost zlepsilo.

zuzanazu85
18. jún 2022

Skús si dopriať pekne dlhé nechty a možno sa ti nebude dať vytláčať a bude ti ľúto zničiť ich. Ma napadlo z rýchlosti 😄😉

autor
18. jún 2022

@luckajozko21 jeee dakujem pekne😊 ,narychlo som pozerala blog tej prvej asi dermatologičky a super..Aspon sa nieco poučím aj ked som skúšala kadečo
@zuzanazu85 aj to som uz skusala .ale neverila by si ,ze sa to da aj s dlhými nechtami 😁😣

dagmarovita
18. jún 2022

Možno sa skúsiť porozprávat so psychologičkou.

gabika128
18. jún 2022

Ja som prestala odkedy používam aha aj bha kyseliny. Aj na dekolt a ramená môžeš používať.
A toto robím ešte, poradila som aj kamoške čo mala dávno po 30 a zlu pleť, často vyrážky. Teraz má pleť ozaj super 😊

https://www.youtube.com/watch?v=ApD52GYzNTM
engynka
18. jún 2022

Najdi si chlapa ktoreho budes vytlacat, na nom sa vysantis a na sebe sa ti uz nebude chciet. to ma tak napadlo v rychlosti 🤣

autor
18. jún 2022

@gabika128 poprosím ako to používaš a ktoré konkrétne??

autor
18. jún 2022

@engynka 😅😅😅 mám a teraz sa smejem ako on vie predomnou zdrhnúť ked chcem na ňom niečo takéto spáchať

autor
18. jún 2022

@dagmarovita no je pravda, že aj nervy stres v tomto podľa mňa robia svoje..

alofinka
18. jún 2022

@zuzanazu85 mne pomohlo ze mam nechty úplne na krátko a to sa potom neda

ninusa221
18. jún 2022

Aj ja mam cele ruky dojazvené ale niekedy to normalne robim tak ze si to ani neuvedomujem😂. Takze sa pripnem