Ako si spriechodniť nos?
Zdravim vás baby, potrebujem pomôcť. Už odmalička sa mi nadmerne tvoria hlieny a teraz som prechladla ale nechce sa mi spustiť nos a ide mi z toho vybuchnúť hlava az zvraciam celý deň. To je dôvod prečo som ani nikde nešla lebo keď sa postaviť hneď ma napne. Ako si spriechodnit nos?
@lucina321 preplach konvičkou. Kúpiš v lekárni, zarobíš si slaný roztok a preplachuješ. Na nete sú návody. Najlepšia vec na nádchu a dutiny. Odkedy ju máme nebývame chorí lebo to podchytíme v začiatkoch a nádcha trvá 3 dni. Nedám na to dopustiť
Taktiež odporúčam konvičku a slanú vodu. A keď je zle, používam aj infralampu. Vraj mám chronickú nádchu, takže mám spuchnuté sliznice celoročne a keď už som chorá, tak príde na 100% zápal dutín a podobne. A toto ma zachraňuje aj ako prevencia aj ako pomocná liečba 👍🏼
@lucina321 ja mám tiež taký istý problém až na to že jak keď začnem si dávať kvapky do nosa tak potom neviem prestať strašne niečo jediné čo mu zaberá je solmucol prášky dva dni užívam tri krát za deň a pustia sa mi sople a už len tecuuuu a tecuu
Ďakujem vám za rady baby ❤️. Co som mala doma som vyskúšala a dnes je to už lepšie.

Inhalator alebo naparit nad hrncom.. a inak len spreje na uvoľnenie nosa striedat s vincentkou a podobnymi