Ako si vypálim doma papilómy?
Ahojte. Ako si podomacky vypalit papilomy? Citala som, ze jablcnym octom, funguje to? Ci radsej ist na kozne?
@vanda323 aj mne sa to robi na krku, pod lemom podprsenky a uz cca 7 rokov mam jeden pod pazuchou, vzdy sa bojim oholit sa 😁 ze si to odrezem. Tak najblizsi cas pojdem na kozne. A ked potrebujem kuknut znamieko, na to treba vymenny??
Ja to riešim úplne jednoducho, zoberiem nit, podviažem tu somarinku a silno utiahneme, nechám to týždeň a je pokoj.
Ono to sčerna a odpadne.
Ja som kupila v lekarni duofilm,mala flasticka a tym to potrela, po tyzdni cca to odpadlo
Duofilm doma, len nie na tvari, ostatnu cervene fliacky, casom sa mi zahojilo uplne, ale tvar by som neriskovala. Ale krk ramena s tym si vypalujem sama.
Par krat, nie vela lebo je to potom bolestive,ono treba pockat,ono sa to vysusi a odpadne
Duofilm doma, len nie na tvari, ostatnu cervene fliacky, casom sa mi zahojilo uplne, ale tvar by som neriskovala. Ale krk ramena s tym si vypalujem sama.
@via88 viem, že už starší príspevok. Písali ste o duofilme na odstránenie pampilomov. Teraz čítam leták, a píše sa, ze sa môžu iba bradavice, nič iné. Fakt to pomohlo aj na tieto výrastky? U kožnej som bola. Nechala som tam 46 eur (berie 2e/ks) a tie najväčšie mi ostali lebo ich nevidela keď sú priesvitné. Mala som také jemné po celom krku (spravili sa v tehotenstve). Za týždeň rodím a keď si rukou prejdem krk tak som z toho nervózna.
Kupil som si laserove pero za cca 24€.Absolutna blbosť.Takto sa zarabaje peniaze.

Kožné, pár sekúnd