Ako ste sa cítiť po štyroch dňoch od operácie žlčníka?
Baby prosím vás ako ste sa cítili 4 dni po operácii ? Mňa strašne boli miesto kde bol žlčník keď chodím, keď si ľahnem je to lepšie. Nemôžem sa ani zhlboka nadýchnuť čo ma tam začne hneď pichat
@maria1023 V pohode, akurat som na 4.den prisla domov a mohla nadojcit moju malu. Samozrejme, setrila som sa, nenosila ani ju, ani nic ine tazsie, mne ale robili aj pruh vtedy, nie iba zlcnik.
Bežné, ja som mala ešte doma ročne dieťa, takže moc oddychu som nedala. Chce to čas, bude lepšie. ☺️
4 dni je málo, to sa upraví. Oddychuj, ak môžeš, dodržuj diétu, bola som doma skoro mesiac. Kvôli chrípkovému obdobiu ma obvodná nechcela pustiť do práce (školstvo).
no popravde rovnako..vsetko ako bolo predtym, ale postupne sa to zlepsovalo..mne lekar povedal a mal pravdu: ze telo sa spamatava 6 tyzdnov po operacii a naozaj a nasledne dietujes este a musis postupne zistovat co mozes zjest co uz nie...hold ja napriklad na oblezene chlebicky, sunku, vajicka mozem zabudnuj jogurt a tak ine veci tiez, ale taka sekana alebo tlacenka v pohode, ale to zistis sama, postupne, kazdy to ma inak...ale co ma tesi ze som si rok po operacii dala vcera fajnovy domaci segedinsky...to predtym by som sa skrabala na stenu....a zazraky sa deju: nic mi nieje..takze sa tesim 🙂 Plnenu kapustu nemozem, ale plnenu papriku v pohode...
Neboj bude to len a len lepsie...postupne zistis co mozes zjest a co nie

Áno, normálne. Preto odporúčajú aspoň týždeň - dva kľudový rezim