icon

Ako to vyzerá na psychiatrii vo Svidníku?

amajlik
30. jan 2026

Ahojte. Je tu niekto kto bol vo Svidníku na psychiatrii....
Chcela by som vedieť ako to tam je, ako to tam vyzerá, nech sa pripravím na to 😀 hoci ja sama som požiadala o liečbu.
Musia mi po operácii mozgu a ďalších chorobách a depresiách samozrejme nastaviť liečbu,lebo nejako mi moji lekári nevedia tak idem skúsiť tam.
Naozaj 🙏 prosím ak tam niekto bol nech mi povie ako tam je, po koľko sa leží na izbe, lebo ja veľa ľudí moc nemusím. Či sú 3 alebo 4 alebo až nedaj bože 5 miestne izby....a tak.
Budem naozaj vďačná 👍♥️

anonym_6f5d0b
30. jan 2026

@amajlik zdravím, bol niekto z rodiny a v pohode. Na izbe bolo dvaja. Voľnejší režim, aj vonku do mesta mohli chodiť, ale to možno závisí od diagnózy. Jemu nemenili nič. Bol len tak na preliecenie. Má to dobre recenzie, neboj, zvládneš.

amajlik
autor
31. jan 2026
@anonym_6f5d0b

@amajlik zdravím, bol niekto z rodiny a v pohode. Na izbe bolo dvaja. Voľnejší režim, aj vonku do mesta mohli chodiť, ale to možno závisí od diagnózy. Jemu nemenili nič. Bol len tak na preliecenie. Má to dobre recenzie, neboj, zvládneš.

@anonym_6f5d0b diky a nevieš či je tam viac 2 alebo aj troj posteľovych izieb? Asi blbá otázka ale už keď si napísala že bol na 2 tak či náhodou. Díky

anonym_6f5d0b
31. jan 2026
@amajlik

@anonym_6f5d0b diky a nevieš či je tam viac 2 alebo aj troj posteľovych izieb? Asi blbá otázka ale už keď si napísala že bol na 2 tak či náhodou. Díky

@amajlik toto netuším, ale je to také zrenovované, tak hádam ich bude viac.

amajlik
autor
31. jan 2026
@anonym_6f5d0b

@amajlik toto netuším, ale je to také zrenovované, tak hádam ich bude viac.

@anonym_6f5d0b vďaka aj tak....

amajlik
autor
19. feb 2026
@anonym_6f5d0b

@anonym_6f5d0b musím ti napísať,lebo dnes som písala Primátori do Svidníka na psychiatriu ohľadom izby,lebo nikto mi nevedel poradiť a ja nemôžem do veľkej izby a predstav si že 2 izbové tam nie sú. A ja som mu povedala, že na 2 izbovú chcem ísť lebo viem že je lebo si mi poradila. Ostal zaskočený....že nikdy nemali. Tak ako teraz to je?

anonym_6f5d0b
19. feb 2026

Myslíš dvojposteľová, bola som tam.na návšteve, tak viem, ze boli dvaja. Ale boli to muži, tak netuším, ako to teraz je.

anonym_de4bf7
19. feb 2026
@amajlik

@anonym_6f5d0b musím ti napísať,lebo dnes som písala Primátori do Svidníka na psychiatriu ohľadom izby,lebo nikto mi nevedel poradiť a ja nemôžem do veľkej izby a predstav si že 2 izbové tam nie sú. A ja som mu povedala, že na 2 izbovú chcem ísť lebo viem že je lebo si mi poradila. Ostal zaskočený....že nikdy nemali. Tak ako teraz to je?

@amajlik prepáč, ale čo ma spoločné primátor s izbami v nemocnici?

anonym_6f5d0b
19. feb 2026
anonym_6f5d0b
19. feb 2026
@anonym_de4bf7

@anonym_de4bf7 určite myslela primára.

amajlik
autor
21. feb 2026
@anonym_6f5d0b

@anonym_de4bf7 určite myslela primára.

@anonym_de4bf7 to bol preklep.... sorry. Myslela som primár psychiatrie, že som mu volala. No veď si si mohla domyslieť že nebudem volať ohľadom posteli Primátorovi 🤣

amajlik
autor
21. feb 2026
@anonym_de4bf7

@anonym_de4bf7 to bol preklep.... sorry. Myslela som primár psychiatrie, že som mu volala. No veď si si mohla domyslieť že nebudem volať ohľadom posteli Primátorovi 🤣