Ako urýchliť rast nechtov po úraze?
Ahojte, mám taký problém, už pár rokov mi nerastú nehty na palcoch na nohách (odkedy som mala úraz, hnisali mi, kedysi mi aj na jednom strhávali, pretože mi podrastal pod ním akoby ďalší, atď.) a teda sú fakt nepohľadné 🙈 užívam zinok, to rastú aspoň trošku, ale stále bieda, rada by som mala už nehty za ktoré sa v lete nemusim hanbiť🤣 máte niečo fakt osvedčené čo vám pomáha na rast nehtov?
Ďakujem moc
@nm218 že nerastú, myslíš že sa ti nepredlzuju alebo ich nemas vôbec? Alebo sa necht neprilepuje na lôžko?
Ja som asi 10 rokov dozadu tiež mala úraz, u mňa bol potom problém, že polovica nechtu na neprilepovala na kožu a teda musela som ho strihať. Bol teda stále taký polovičný. V lete som bola na pedikúre a pedikerka mi na to odporučila krém onygen. Odvtedy sa necht pekne prilepuje, bude to ale dlho trvať kým dorastie. Do správy ti môžem poslať foto🙂
@nm218 môže byť aj vlasové hnojivo, posilní i nechty
@cindy22 no niečo také na jednej nohe mám, myslím si že keby na ten neht trošku zospodu zatlačím, tak by som ho vpohode odtrhla/zlomila, drží tam len velice zľahka sa mi zdá😅 a ten krém je voľnopredajný? A inak na pedikúru som chodila, pedikérka mi to vždy čistila, vystrihávala, a tak nejak sme ten hnus maskovali aspoň gel lakom, akurat som sa presťahovala a tu zatiaľ žiadnu nemám, a popravde sa aj hanbím niekam ísť, možno aj bojím. 😂
Môže to byť mykoza, pliesne skús kúpeľ so sodou bicarbonou.
Natieraj Tea tree olejom a vylúč zo stravy cukor a múčne jedlá.
Nasad Probiotiká a Rybí olej.
@nm218 ty máš pleseň na nechte, vtedy je voľne položený a dokážeš ísť s nožnicami pod necht kľudne...rieši to medicínalna pedikerka

Medicinalna pedikúra...ona má aj prípravky na doma