icon

Ako užiť liek na srdce pri vracaní?

7. dec 2024

Ahojte. Za tie roky co beriem lieky, cca 8, sa mi taka situacia nestala. Zvraciam a nie som schopna vypit vodu a toboz nie liek, ale aj keby, slo by to von. Uz v sebe nemam vecernu davku a pochybujem aj o rannej. Ako sa to riesi, neviete? Nikomu sa v sobotu nedovolam…

autor
7. dec 2024

A beriem aj antibiotika ☹. Ale nezvraciam z nich, ale od deti som chytila brusnu virozu

dadka1997
7. dec 2024

No tak proste nevezmeš, ak raz vraciaš nie je nič čo by ti liek udrzalo, hlavne sa cim skor vyliecit

beataxxx
7. dec 2024

Daj si polovicku tbl a rozpusti v ustach, niektore latky sa vstrebaju aj sliznicou, zapi minimalnym mnozstvom vody a za hodinu si daj druhu polku, asi su to lieky na znizenie tlaku?

autor
7. dec 2024

@beataxxx to su kapsulove s postupnym uvolnovanim. Pred chvilou som zas vracala..

panonia
7. dec 2024

Rozdel ju a prašok nasyp pod jazyk, ex svokor je obvodak on tak uživa lieky keď chce aby mu hneď zabrali. A aky to maj liek ?

katie253
7. dec 2024

Skus si najprv ukľudniť žalúdok s kinedrylom, a až hodinu-dve po zvracaní skús užiť lieky.

katie253
7. dec 2024

@panonia aj toto je super spôsob, pod jazyk.

autor
7. dec 2024

@panonia to je Rytmonorm

autor
7. dec 2024

@katie253 myslis ze sa pri viroze moze kinedryl? Idem precitat dakujem

koniarova
7. dec 2024

Môže sa kynedril. Čo by nemohol. Bežne sa dáva pri vracaní. Napíš do skupiny Zdravotníci na MK. Poradia.

autor
7. dec 2024

@koniarova dakujem. Uz som si ho dala. Sice vxrazne nepomohol, ale zaspala som a teraz je to lepsie, skusim zen liek na srdce zobrat

katie253
7. dec 2024

Samozrejme ze mozes kinedryl. Aj deťom, ked zvracajú