Ako vyriešiť Covid pred dovolenkou v Taliansku?
Ahojte, stala sa nám taka vec, priateľ dnes dostal covid a buduci týždeň vo štvrtok mame ísť na dovolenku (autom) do talianska. Ubytovanie mame zajednane za vyše 1000€ a už sa to nedá stornovať. Je prosím nejaká možnosť ako neprísť o tie peniaze ?:(
Ešte máte týždeň pred sebou.on sa možno z toho dostane a možno to chytis potom ty..čo narobíte.ak by ste boli na skapatie ,tak asi dovolenka nemá význam a budete musieť peniaze nechať prepadnúť.ked budete dobre,choďte
@bolarazjedna bojim sa najviac toho že teraz to chytím ja. On sa pravdepodovne vylieči so vtedy
Covid? To ešte existuje, či čo? Absolutne nerieš, nikomu nepovedz a iď. A maš pokoj. 🙂
@thirstymonk vieš tu nejde vobec o to, že to musí niekomu hovoriť, ale o to, že reálne tu covid stále je, rovnako ako iné vírusové ochorenia (prekvapko) a reálne spôsobuje to, že sa človek necíti dobre, má teploty, bolí ho hrdlo a pod. Myslím, že uznáš, že v takom prípade dovolenka nie je úplná hitparáda a človek si ju neužije plnými dúškami.
Kľud, syn mi v stredu písal, že je pozitívny aj jeho priateľka, dnes, vlastne pred chvíľou sa testovali a sú negatívny.
Kamarátka mi minule písala, že syn je chorý, že mala posledný covid test doma, tak spravila, a mal pozitívny. O deň neskôr už aj ona bola chorá. O 2 dní neskôr už písala, že sa majú dobre.
Ja síce neviem, či máme aktuálne covid, ale vírusové ochorenie určite. V pondelok mal 2rocny syn 39 teploty, v utorok už len večer zvýšená teplota a v stredu bol zdravý ako buk. My dvaja s mladším sme začali mať príznaky v stredu večer, dnes je nám už podstatne lepšie a verím, že zajtra už budeme normálne fungovať.
@thirstymonk áno, covid je ešte tu, ty budeš asi jeden z tých múdrych...., našich blízkych známych z Nemecka syn bol s kamošom v Taliansku a dostali covid. Syn ok, ale ten druhý chlapec musel vyhľadať pomoc v nemocnici.

Dnes je piatok, do ďalšieho štvrtka he veľká pravdepodobnosť, že vyzdravie. Hlavne kľudový režim, vitamíny, liečba príznakov.