Ako zastaviť extrémne vypadávanie vlasov?
Dobrý deň, mám 33, som 3 roky po pôrode ...vlasy mi padali aj po pôrode..ale teraz to je niečo strašné ...neviem čo už skúsiť...mala som málo kyseliny listovej, tu som užívala chvíľku, ako lekárka vravela....nové vlasy mi trochu rastu, to áno, používam teraz olej z rozmarínu asi pol roka, ale aj veľa padá..máte niečo overené? Začala som užívať omega akurát.
Ďakujem.
ako píše guudy , nechápem preč mudr ti tieto veci už dávno neurobila, skutočne olejčeky v tomto pripade su vyhodene prachy
Nastruhat cibuľu a urobiť z toho zábal na 20 minút. Potom umyť, a nie,nebudu smrdiet od cibule. Odskúšané, pomohlo.
@veron2811 skús pridať do stravy potraviny s vyšším obsahom vitamínu C - citrusy, domácu kvasenú kapustu... céčko zvyšuje vstrebávanie vitamínov a minerálov, tým podporuje hormonálnu rovnováhu v tele + užívaj magnézium a kolagén.
Ist ku dr na vyš krvi a hormóny a nasaďte si forcapil tabletky alebo lacnejšiu verziu biosil plus
@veron2811 chod k lekarovi. Treba skontrolovat, ci nie si anemicka/nemas problem so stitnou zlazou.
Ziadne vodicky/olejceky ti v tomto stave nepomozu…
@guudy menej železa mám, som kontrolovaná na heme, a užívať železo mám iba počas svojich dní, že to nemám zase tak zle...idem tam v máji, zmienim tu pred lekárkou aj tam , ďakujem
@guudy menej železa mám, som kontrolovaná na heme, a užívať železo mám iba počas svojich dní, že to nemám zase tak zle...idem tam v máji, zmienim tu pred lekárkou aj tam , ďakujem
@veron2811 mne padali vlasy a mala som brutal vela serotoninu... takze ako ti uz pisali vyssie, dolezite su hormony.
@veron2811 veľa železa je v trstínovej melase, je vo forme, ktoré ľudské telo dokáže ľahko vstrebať.
@veron2811 pred 20 rokmi boli na trhu injekcie, už neviem ako sa volali, pichala to kožná....to bol "matroš " hneď to zastavilo, už nie sú.... vitamíny nikdy nezaberú tak ako injekcie.... skús sa spojiť s kožnou 💚🍀

@veron2811 skontrolovat krv/hormony