icon

Ako zlepšiť imunitu celej rodiny?

mama4444
22. apr 2023

Tabletky sirupi pomuknite vsetlo bo som uz zufala. 12 rookov nehol niktobu nas chory.
Od kedy mala chodi do skolky KAZDY MESIAC ale ze cela rodina nadcha kasel sople 😩😩😩

zmrzlinka2021
22. apr 2023

@mama4444 strava, vylúčiť sladkosti, polotovary, junk food, papať veľa zeleniny a ovocia. Tiež otužovanie, neobliekat sa príliš, veľa pohybu na čerstvom vzduchu. Eliminovať stres, negatívne myšlienky, tlak na výkon.

bloger
22. apr 2023

Actimel imunitný systém myslím si, že skvele chutí a posilňujú imunitu.

katarinka89
22. apr 2023

@mama4444 v prvom rade stery- darmo posilňovať imunitu- keď vám niečo zo smerov vyskočí....treba vylúčiť baktérie

beata_k
22. apr 2023

@mama4444 Nijak. Ja som 20 rokov nemala atb, muz tak isto. Ale toto co nosi dieta zo skolky, to je cista zbran hormadneho nicenia. Tiez si tym musite prejst.

mooonika1975
22. apr 2023

Jediné, čo odporúčim, ale či zaberie, to je vo hviezdach. Pohyb na čerstvom vzduchu, nie prechádzky do hypermarketov, ani po sidlisku, normálne pohyb, beh, skok, čo je pre deti prirodzené, v lese, na lúke. Každý deň aspoň 3 hodiny. Moje deti boli tak naučené, boli raz chori. Ale , ja som ich brala na obed domov. Spať v škôlke bol tiež základ, ako neochorieť. Robim tam, viem čo to je. Presne ako piše žienka nado mnou , sú to zbrane hromadného ničenia. 😂

yoxinka
22. apr 2023

Nič. Keď môj prvý syn začal chodiť do škôlky, bol to masaker. Decko choré týždeň, my s mužom 3 týždne. V dospelom živote som nikdy nebrala ATB. Odkedy malý chodil do škôlky, brala som ATB 3x ročne. Masakrálne kašle, kadejaké sople, hrdla bôle, baktérie masívne potvrdené výtermi a manžel to isté. Malý nebol nejako moc chorý, on akoby to len prenášal. Teraz máme deti tri a najmladšia začala chodiť do škôlky. Tá nebýva moc chorá a keď niečo prinesie, nejako dramaticky nás to nezasiahne. Tvojmu dieťaťu sa teraz začala inumunita učiť fungovať v reálnom živote, chvíľu potrvá, kým sa to stabilizuje. Každá matka, hrdá, že jej dieťa nebolo nikdy choré sa preberie do reailty, keď jej dieťa začne chodiť do škôlky 🤷‍♀️.

lanka999
22. apr 2023

@beata_k cim podporujete imunitu?

beata_k
22. apr 2023

@lanka999 Uz nicim, ak myslis dieta. Vseko som davala a bez efektu. Ovocie, zelenina je samozrejmost kazdy den.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
mama4444
autor
22. apr 2023

@elizabet173 kurit nekurim ani v zime nejako extra . Mame max 20st v zime v izbach. Vonku sme nonstop. Sladke neje , cokoladu este nemali a to maju po 2 roky a viac , odkedy jasle , cele zle :(