Ako zlepšiť pitný režim pomocou aplikácií?
Mám katastrofálny pitný režim,viem o tom,snažím sa,ale nedokážem si to ustrážiť.Pomohla niekomu appka a aká?Mám v hodinkách,ale nerobí to vlastne nič.😂
@crazy_cat_lady no veď to,v podstate stále behám,vonku som cca polovicu z pracovného dňa.Rano mám dve bezkofeinove kávy a potom sa zbadám až na obed o nejakej 13tej pohár vody a do večera taký frmol,že úplne mi to vypadne,že pi.Vecer zas keď si dam celú noc pochodujem na wc.
Vypijem denne 3l vody.Prinutila som sa,lebo mam nízky tlak a je mi na odpadnutie.Vsetko je v hlave.
Tu sa pripnem....mňa celý deň nenapadne, že sa mám napiť, dokonca niekedy keď si spomeniem na pitie, az mam k tomu odpor. Smad absolútne necítim, to až keď nepijem asi týždeň 😀 na pleti to je samozrejme vidieť....ale ja si jednoducho nespomeniem
@nops ja to uplne poznam, lebo tiez mam problem obcas dodrzat pitny rezim a to najma cez vikendy, ked nie som v praci. kedze robim v office, mam vedla pc flasku s vodou, tak pijem a dolievam si. ale ked som doma, tak sem-tam sa zbadam, ze som vypila menej ako liter vody za den :D asi len nejaka appka na toto pomoze, ktora ti to bude pripominat :D a vlastne "svedomie" :D

@nops skus si kupit taku tu flasu s oznacenim kolko mas kedy vypit, vela ludom to pomohlo 🙂 ak mas teda nejaku kancelarsku pracu. ak robis niekde pri pase/doktorku atd, tak to asi nebude mat rovnaky ucinok :D