icon

Ako zmierniť bolesť krížov po pôrode?

12. dec 2024

Ahojte baby, sú tu prosím nejaké “platničkárky?” Malá má aktualne 4 mesiace a 6,5kg a ja mám pocit, že umriem od bolesti. Mám vysunuté platničky v driekovej oblasti už pár rokov a paradoxne počas tehotenstva sa mi dosť uľavilo, asi tým, ako sa všetko rozťahovalo atd. No teraz je to katastrofa, čím ťažšia dcérka je, tým viac ja trpim na kríže. Je na UM tamže si deň bez liekov od bolesti ani neviem predstaviť, no takto nemôžem fungovať navždy. Malá je aktuálne v prístavnej postieľke určenej do 6 mesiacov, je dosť nízko a pokaždé ked ju idem vziať a zdvihnúť (co je asi 100x za deň 😁) hrozne trpim. Nevadí mi nosiť ju na rukách, chrbát mám silný, ale to zdvíhanie je utrpenie. Prosím vás dajte mi nejakú nádej, že sa mi aspoň trochu ulavi, ked začne ako tak sedieť, že už ju nebudem zdvíhať z toho klasického ľahu. Alebo aspoň nejakú podporu, že to prejde minimálne keď začne chodiť 😓 posilnovat ešte nemôžem tak, ako by som chcela keďže som po cisárskom a inak ako liekmi si momentálne neviem pomôcť 😔 okrem toho ma bolia všetky kĺby, dokonca aj články na prstoch, neviem, či mi začína nejaká reuma alebo čo, ale ja sa proste cítim ako rozbitá na kúsky 🤧 ďakujem za prečítanie

hacula1816
12. dec 2024

s tymto treba ist ale k ortopedovi alebo aspon zatial k obvodnemu a ten ta uz posle kam treba. co mi ti tu mozme pomoct ako?