Aký máte body mass index - index telesnej hmotnosti?
ahoj-te kočky 🙂 je 17.36 podváha ? ... koľko máte BMI vy ? a zodpovedá to vašej postave ? :O
Ano, 17,36 je podvaha!!! Ja som mala pred porodom BMI 19. Teraz mam 22. Ide o to, aky typ postavy si, niektore maju BMI 18 a su normalne, niektore maju BMI 23 (normalna vaha) a vyzeraju tucne 🙂 Takze asi tolko.
Ja mam presne 18, ale podla mna BMI toho o postave vela nevypoveda, je to len pomer vysky a vahy. Ja absolutne nevyzeram na to, ze by som mala podvahu.
Ja mám 18 a pri zadaní údajov mi vyhodilo, že mám 4kg podváhu. Pri zadaní obvodu pásu mi ale vyhodilo, že by som mala mať okolo 66 cm a ja mám 74. Ale to by som sa musela zriecť sladkého.
BMI je totálna hlúposť.. neriadiť sa tým.. to by kulturisti alebo celkovo ľudia,čo aktívne cvičia, mali mať nadváhu - majú svaly, ktoré sú ťažšie než tuk... takže ako ukazovateľ štíhlosti totál o ničom 🙂
Ja mám 18,4 bmi a vypisuje mi že mám 8 kíl podvahu na www.chudnutie-ako.sk a vôbec nemám podváhu, vyzerám úplne normalne. @nanyka pri každej kalkulačke na internete píšu že nie je vhodná pre aktívnych športovcov. 🙂

BMI pod 18 sa rovná podváhe. Ja by som s toho ale nejakú velkú vedu nerobila v tvojom prípade. Ja osobne som mala pred dvomy rokmi 16,96. a to už bolo moc. Ale nejako to postave nezodpovedalo. Mala som síce pevné vyšportované telo. Ale určite nevyzeralo na tie hodnoty BMI.