icon

Aký máte body mass index - index telesnej hmotnosti?

mokasina
12. júl 2013

ahoj-te kočky 🙂 je 17.36 podváha ? ... koľko máte BMI vy ? a zodpovedá to vašej postave ? :O

araavdva
12. júl 2013

BMI pod 18 sa rovná podváhe. Ja by som s toho ale nejakú velkú vedu nerobila v tvojom prípade. Ja osobne som mala pred dvomy rokmi 16,96. a to už bolo moc. Ale nejako to postave nezodpovedalo. Mala som síce pevné vyšportované telo. Ale určite nevyzeralo na tie hodnoty BMI.

marylis
12. júl 2013

Ano, 17,36 je podvaha!!! Ja som mala pred porodom BMI 19. Teraz mam 22. Ide o to, aky typ postavy si, niektore maju BMI 18 a su normalne, niektore maju BMI 23 (normalna vaha) a vyzeraju tucne 🙂 Takze asi tolko.

wena
12. júl 2013

Ja mam presne 18, ale podla mna BMI toho o postave vela nevypoveda, je to len pomer vysky a vahy. Ja absolutne nevyzeram na to, ze by som mala podvahu.

cerez
12. júl 2013

Ja mám 18 a pri zadaní údajov mi vyhodilo, že mám 4kg podváhu. Pri zadaní obvodu pásu mi ale vyhodilo, že by som mala mať okolo 66 cm a ja mám 74. Ale to by som sa musela zriecť sladkého.

nanyka
7. aug 2013

BMI je totálna hlúposť.. neriadiť sa tým.. to by kulturisti alebo celkovo ľudia,čo aktívne cvičia, mali mať nadváhu - majú svaly, ktoré sú ťažšie než tuk... takže ako ukazovateľ štíhlosti totál o ničom 🙂

biancarv
7. aug 2013

Ja mám 18,4 bmi a vypisuje mi že mám 8 kíl podvahu na www.chudnutie-ako.sk a vôbec nemám podváhu, vyzerám úplne normalne. @nanyka pri každej kalkulačke na internete píšu že nie je vhodná pre aktívnych športovcov. 🙂