icon

Aký vankúš vybrať pri bolestiach krčnej chrbtice?

Včera o 22:04

Dobrý večer boli má krčná chrbtica musím si vymeniť vankúš v prvom rade ale aký 🙂 poraďte pozerala som na nete nechcem tie také dormeo s priehlbinami.Klasicky obdĺžnik nie veľký tiež nemám rada také tučné vankúše 🙂 taký klasický som aj našla ale sakra 110€ za vankúš ?? Je moc pre mňa .Predpisuje ortopéd aj vankúš ? Ďakujem za rady

maddie1711
Včera o 22:36

Ja mám ten prehnutý z jysku s pamäťovou penou a výborne sa mi na ňom spí. Hneď som si zvykla na menší vankúš a krk ma po zobudeni od kedy ho mám nebolel.

terezka1631
Dnes o 07:50

@anonym_autor áno mne predpísal ortopéd, a doplatok v zdr.potrebach bol nejaké 2€

anonym_1d5a45
Dnes o 07:58

@anonym_autor vankus tvoje problemy nevyriesi, skus fyioterapiu, potom ti bude jedno aky vankus mas, lebo vyriesis pricinu problemu

allia28
Dnes o 09:08

Mala som podobné problémy, vyskúšala som všetky možné, ale na odporúčanie masérky som vyskúšala klasický páperový, ale tiež nie taký klasický veľký rozmer, ale 40 x 60 cm a odvtedy je to zmena o 180 stupnov.

avanka
Dnes o 09:15

@anonym_autor máme pamäťové,ja z IKEA,manžel z JYSK wellpur, on má 2, ten tvarovaný a cestovný a v noci si ich strieda. My už ani na dovolenku nejdeme bez vankúšov,na obyčajnom nás bolí krk. Od ortopéda nám nevyhovoval, bol taký " lacný"

anonym_3ce0b5
Dnes o 10:41
@anonym_1d5a45

@anonym_autor vankus tvoje problemy nevyriesi, skus fyioterapiu, potom ti bude jedno aky vankus mas, lebo vyriesis pricinu problemu

@anonym_1d5a45 no fyzioterapia možno pomôže ale len na nejaký čas. Potom to začne odznova bolieť. Takže tak.

demografka
Dnes o 14:38

my sme v hoteli mali tie uzke a spalo sa mi vyborne, kupila som si domov 30*80 to je myslim, vypln upravila ako mi vyhovuje a spi sa mi vyborne, nejde o znacku... pamatove peny mne vadili

ojojoj
Dnes o 14:53

Mám ten istý problém,dnes som celý deň googlila hľadala. Mne tie vlnkove vôbec nevyhovuju. Skúsila som dnes objednať ten od hevisleep tak som sama veľmi zvedavá
Keď nebude dobry tento ešte chcem skúsiť paperovy