AMH 3,7 vo veku 26 rokov
Je hodnota 3,7 AMH v 26tich rokoch v poriadku?
@ajka251 áno? Gynekologička na moju otázku, či je to v poriadku reagovala asi takým spôsobom, že : no mohlo by to byť aj vyššie 🤷♀️
Tak to ma prekvapilo 🙄 ..co poznam baby tak maju omnoho nizke amh..aj ja..ja mam len 0,11 ale som omnoho starsia ako ty...mala si sa opytat na hodnoty a kolko je najviac...
Vek AMH (μg/l)
20-29r. 1,18-9,49
30-34r. 0,67-7,55
35-39r. 0,77-5,24
40-50r. 0,11-2,06
@nika82 ďakujem, tieto tabuľkové hodnoty si viem nájsť, skôr ma zaujímali reálne skúsenosti žien 🙂
Vysoké amh tiež nie je výhra, často býva pri pco, kedy je problém s otehotnenia tiež.
A chcela by si babatko?ak ano.bolo by dobre sa snazit 🙂 ..pretoze kazdym rokom to moze byt menej...
Kedze sa tak dlho snazite..asi bude niekde problem..je dobre si porobit vysetrenia.priechodnost vajecnikov a u partnera spermiogram.ak bude problem tam...treba spravit plno vysetreni....ako hormonalny profil, stitna zlaza,hematologia,genetika...alebo treba zajst do nejakeho centra a tam urcite zistia pricinu.
Dievcata ďakujem za odporúčania ale už mám za sebou naozaj všetky vyšetrenia 🙂 mňa zaujimalo len to AMH
A mavas vlastne ovulaciu?ci si merias bazalnu teplotu...pretoze u mna bol toto problem..
@ajka251 áno meriam aj BT. Mám ju posunutú na cca 22DC pričom mám lutealnu fázu vždy 10 dní.
Ano 🙂 do 28rokov 2x 🙂 ale museli sme to stihnúť čím skôr, lebo je teda predpoklad že o pár rokov nebudem môcť vôbec skrz to amh
Hm.a neskusali ste nejake centrum?mozno tam by vam pomohli...pretoze niekde musi byt problem...velmi ti drzim palce

Podla mna mas velmi dobru hodnotu 🙂