Antiepileptiká na neuropatickú bolesť
Ahoj mate niekto skúsenosti s takýmito liekmi na neuropaticku bolesť? Nemali ste vedľajšie účinky?
V robote davame Gabapentin a Pregabalin na neuropaticku bolest.
Kolegina berie dlhodobo Carbamazepine na neuralgiu trojklanneho nervu.
je to individualne ja nemam vedlajsie ucinky a beriem ich roky na bolest dokonca vyssiu davku soferujem bez problemov takze v pohode
Ahoj,prepac ze vyrusujem...ako dlho berie ten karbamazepin??mne pomohol po 4 mesacnej...bolesti hlavy..pomohol mi a druha neurologicka mi to vysadila a bolest sa vratila...vraj stary liek a ona ho neuznava...ale mne pomaha a ja si uz tu strasnu bolest neprosim
@kacena4 Dobry den.Prosim Vas...pisete,ze beriete dlhe roky liek na neuropatiu....ja mam strasne neuropaticke bolesti hlavy.. uz 2 roky...dali mi karbamazepin...ten pekne zabral....taknsom zmenila neurologa...ten mi to vysadil a bolesti su naspat.....dal mi Lyricu...postupne zvysujem davky,ale bolesti stale....co beriete vy?? Ake vysoke davky???
mne predpisala lekarka pregabalin, ale zatial ho neuzivam, skusam prirodnejsie konkretne gaba od sunday natural, citim sa lepsie

@lucia851 uzivala som antiepiletika a bola som nonstop unavena, mala pocit omamenosti a bolo mi vsetko jedno - tento stav bol pre mna najhorsi nakolko som si ho uvedomovela (ale dr. ma upozornila, ze o ten stav v mojom pripade ide, aby som spomalila tempo a zabrali mi, nakolko ziadne ine lieky mi stav nezlepsili) ... brala som ich kratkodobo a pomohli mi 🙂