Artroskopia - zotavovanie
Ahojte, ako dlho ste sa zotavovali?
Otcovi OP rameno ale jemu to trvalo tiež tak nejak 2 až 3 m pokiaľ sa dal dokopy
On dosť rýchlo dostal termín už si to nepamätám keďže je to aj 10 r dozadu ale viac nez mesiac nie
@denden77 a dobre sa zhojilo? Celkom mám strach a v práci si nemôžem dovoliť byť dlho PN
ja som to mala v takom zlom stave (dlhodobo zanedbane), ze mi povedali, ze vysledok nezarucuju.. co sa PN tyka, Dr. povedal, ze mozem ist do roboty aj hned, ak tam tu ruku nepotrebujem 😁
Práca sem práca tam, zdravie je prvoradé a to si len tak nekúpiš. Daj sa po OP normálne dokopy a nie ze dopadneš jak môj otec kt si myslel ze uz je ok išiel rotovať s traktorom a jemu sa to tak zapalilo a hnisalo vo vnútri ze po tých 3 m ho museli ešte raz OP keďže sa mu slachy strhli takže tak
@denden77 jaaj no ide o to že idem do inej práce ale nemám ešte podpísanú zmluvu a neviem ako to v týchto prípadoch funguje..a to ako dlho ste mali?
ja som mala uraz este niekedy na strednej skole.. vyklbenie, napravila som sama, chvilu bol klud ale casom zacalo vyskakovat.. najprv 1-2x do roka, potom uz aj ked som si po leziacky kychla, ci zle otocila ruku.. sla som na magneticku a odtial hned papier na operaciu.. pestovala som si ten stav mozno aj 15 rokov 🙊🙈🙉😁
@denden77 nuz mne po cvičení spuchol trapez..už to trvá 3 mesiace ale nieje to nejaká extrémna bolesť len občas keď celý deň dviham ťažké a mierna bolesť v okolí lopatky a ramena..pri MRku som mala vo výsledku zúženie subakromialneho priestoru a akromiom typ I tak som zvedavá čo mi povedia
ja som mala potrhane slachy, vaziva, odstiepene z kosti, prasknute puzdro.. bolo toho dost 😁 drzim palec 😊🍀
@denden77 jaaj ďakujem. Tak ja to tak našťastie nemám, verím že to nebude tak zlé. Bolesti sú len občas keď som po 12-ke manuálna práca. Inak pohyb ruky problém nerobí, nieje ani bolesť ani nejaké pohybové obmedzenie tak pevne verím že nebude potrebné operovať. V podstate cele MR v poriadku len v závere písané užší subakromialny priestor..

Čoho? Ja som mala ASK bedr kĺbu a bola som 3 m PN