Artroskopická operácia kolena
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či niekto nevie o nejakom dobrom pracovisku v okolí Bratislavy kde vykonávajú artroskopicka operácie kolena
@alojz1235 moja mama bola pred tyzdnom v poprade uz s druhym. Velmi si pochvaluje
@anonym_baba38 Hmmm, Poprad je už Bratislava vidiek?
@alojz1235 V Boroch. Ale ortopédia je súkromná, asi si budeš platiť všetko. Aspoň mne tak hovorili, keď som sa chcel objednať na TEP kolena.
Ešte je dobrá klinika CLINICA ORTHOPEDICA na Nevädzovej v BA, ale tam berú len mladých, štíhlych a zdravých ľudí. Ostatných sa boja operovať kvôli komplikáciám.
@anonym_baba38 Hmmm, Poprad je už Bratislava vidiek?
@alojz1235 V Boroch. Ale ortopédia je súkromná, asi si budeš platiť všetko. Aspoň mne tak hovorili, keď som sa chcel objednať na TEP kolena.
Ešte je dobrá klinika CLINICA ORTHOPEDICA na Nevädzovej v BA, ale tam berú len mladých, štíhlych a zdravých ľudí. Ostatných sa boja operovať kvôli komplikáciám.
@chrobak7 nie je samozrejme ale chodia tam ludia z celeho slovenska. Ak by som mala rodinu ochotnu pomoct s odvozom nevahala by som.

@alojz1235 moja mama bola pred tyzdnom v poprade uz s druhym. Velmi si pochvaluje