Autopatia-máte s ňou osobné skúsenosti?
Dievčatá, máte niektorá OSOBNÚ skúsenosť s touto alternatívnou metódou? Pomohla alebo nepomohla Vám?
Tebe to pomohlo? Ja som si veľmi priala aj na základe tých recenzií, aj sme zvyšovali litre aj z dychu ale nič. Ďakujem
@danielka2105 Ja som si prečítala knihu a najprv som hľadala niekoho s osobnou skúsenosťou, lebo propagátori sa síce chvália úspechmi, ale ja verím skôr osobným skúsenostiam. Určite ťa to stálo aj kopec peňazí.
Áno, ja som si kupila knihu, robila sama a nič, potom videa YouTube...potom ked nič som si objednala takú p. , ktorá ma viedla, stálo to 10 eur na hodinu, však nevadí, potvrdilo sa mi , že som robila všetko správne. Mala som objednanú tú lahvičku a nakoniec keď nič, sa dá k samotnému Čehovskému, samozrejeme keď som so svk, tak telefonicky alebo skype, pol roka som to robila a mala pravidelné kontroly a nič.
A presne ako píšeš, uvádza tam ako keby chorý je iba ten, čo chce byť, lebo autopatia pomôže a vylieči všetko...Nevyliečila ani len banality, ani mojim známym..
Ahoj Danielka 2105. Ja to skušam podobne ako ty. 1/2 roka s poradkynou, ale nič a aj ona si už nevedela dať rady tak teraz telefonátmi s Čehovskym. S poradkynou som začala P5 a určite sa niečo dialo, preto som to nechcela vzdať. Ale potom nič. S Čehovskym sme prišli na to kde som robila chybu. Teraz len začinam 2x a tak viac až o par mesiacov. A ako sa k tomu postavil Čehovsky že Ti nič nezabera?
Ahojte, neviem, či sem na túto tému ešte niekto chodí, ak áno, rád by som sa opýtal, či niekomu pomohla autopatia vyliečiť depresiu?
@andrea4278 no teda, to je smutné. Klasickú homeopatiu si skúšala, Kľudne napíš aj do IP, zaujímalo by ma, s čím nepomohli.

ja mam, robila som ju pol roka a nepomohlo mi to v nicom, aj zo sliny, aj z prany aj priamo u Cehovskeho, aj som os nich mala priamo lahvicky