icon

Bezpečné lieky na kašeľ pri užívaní antidepresív

Dnes o 17:14

Caute som v tom nováčik čo beriete keď máte kašeľ alebo vás boli hrdlo? Viem že veľa liekom sa nesmie kombinovať ..
Mne vždy pomáhalo teraflu ale že nemôžem .

anonym_832500
Dnes o 17:18

Všetko beriem normálne ako doposiaľ. Jedine čo nemôžeš je ľubovník bodkovaný.

anonym_3bbf92
Dnes o 17:21

Všetko môžeš. Však nejdeš vypiť pol fľaštičky.
Ak máš strach, zavolaj lekárke čo ti predpísala Ad

anonym_df2b54
Dnes o 17:40

V lekárni povedz a poradia. Nemala by si naozaj brat všetko bez rozdielu lebo vznikajú kontraindikácie. Antihistaminiká napríklad iba vtedy, ak vysadíš dočasne AD. Mne pekne poradila pani, povedala som AD a lekárnička našla kvapky vhodné pri AD podľa zloženia. To, že iné berú všetko neznamená že robia správne 😉

anonym_832500
Dnes o 19:22
@anonym_df2b54

V lekárni povedz a poradia. Nemala by si naozaj brat všetko bez rozdielu lebo vznikajú kontraindikácie. Antihistaminiká napríklad iba vtedy, ak vysadíš dočasne AD. Mne pekne poradila pani, povedala som AD a lekárnička našla kvapky vhodné pri AD podľa zloženia. To, že iné berú všetko neznamená že robia správne 😉

@anonym_df2b54 antihistaminiká beriem 25 rokov a AD beriem 22 rokov bez problému. Jediné, na čo si treba dávať pozor je ľubovník bodkovaný, CBD kvapky, apd. Ja dokonca beriem aj metoprolol na srdce a lieky na riedenie krvi.

dennissa16
Dnes o 19:52
@anonym_df2b54

@anonym_df2b54 dočasne vysadia AD? Dobrý blud

nevenka
Dnes o 20:37
@dennissa16

@anonym_df2b54 dočasne vysadia AD? Dobrý blud

@dennissa16 no a hlavne nebezpecny, len tak vysadit AD...🫣