Bezpečné lieky na kašeľ pri užívaní antidepresív
Caute som v tom nováčik čo beriete keď máte kašeľ alebo vás boli hrdlo? Viem že veľa liekom sa nesmie kombinovať ..
Mne vždy pomáhalo teraflu ale že nemôžem .
Všetko môžeš. Však nejdeš vypiť pol fľaštičky.
Ak máš strach, zavolaj lekárke čo ti predpísala Ad
V lekárni povedz a poradia. Nemala by si naozaj brat všetko bez rozdielu lebo vznikajú kontraindikácie. Antihistaminiká napríklad iba vtedy, ak vysadíš dočasne AD. Mne pekne poradila pani, povedala som AD a lekárnička našla kvapky vhodné pri AD podľa zloženia. To, že iné berú všetko neznamená že robia správne 😉
V lekárni povedz a poradia. Nemala by si naozaj brat všetko bez rozdielu lebo vznikajú kontraindikácie. Antihistaminiká napríklad iba vtedy, ak vysadíš dočasne AD. Mne pekne poradila pani, povedala som AD a lekárnička našla kvapky vhodné pri AD podľa zloženia. To, že iné berú všetko neznamená že robia správne 😉
@anonym_df2b54 antihistaminiká beriem 25 rokov a AD beriem 22 rokov bez problému. Jediné, na čo si treba dávať pozor je ľubovník bodkovaný, CBD kvapky, apd. Ja dokonca beriem aj metoprolol na srdce a lieky na riedenie krvi.
@anonym_df2b54 dočasne vysadia AD? Dobrý blud
@anonym_df2b54 dočasne vysadia AD? Dobrý blud
@dennissa16 no a hlavne nebezpecny, len tak vysadit AD...🫣

Všetko beriem normálne ako doposiaľ. Jedine čo nemôžeš je ľubovník bodkovaný.