Bielenie zubov u lekára
Bol si niekto z Vas dat vybielit zuby u lekara? Ak ano ake mate skusenosti?
@mimol Ja som absolvovala bielenie gelom s karbamid peroxidom + zoom lampa a efekt bol nulovy. Sam zubar mi povedal, ze ak sa nebieli peroxidom mozem ocakavat zosvetlenie max. 1-2 odtiene alebo vobec a tak aj bolo. Okrem toho treba absolvovat zubnu hygienu 2-3 tyzdne pred a potom sa mesiac nema pit kava, zeleny caj, jest cucoriedky, repa, fajcit...
Ja by som do bielenia zubov peroxidom nesla velmi ti to porusi zubnu sklovinu asi presne na styl odfarbovania vlasov ☹ hmm a este to ze ziadne farbne napoje a vsetko len cez slamku pit mi pride dost obmedzujuce. Co sa tyka bielenia aspon u mna vzdy len bieliaca zubna pasta 😨,
@takasom ja myslim ze je to individualne s tou sklovinou, ja som nosila iba zubny strojcek a po zlozeni som ju mala poskodenu, takze zuby som mala v katastrofalnom stave ☹
hmm tiez si myslim v podstate je to ako s vlasmi niekto si ich farbi zehli a da sa povedat ma ich pekne stale a niekto skusi raz zmenu a vlasy dava dopoiadku pol roka 🙂

tak to by aj mna zaujímalo 🙂 ale citala som ze musíš mat chrup uplne zdravy alebo poriadne opravene zubky inak ti ich nevybielia 😒 a nevybielia ani zubne korunky, fazety, plomby