Bioptron lampa Zepter - skúsenosti
Dobry den, mate skusenosti s touto lampou pomaha hlavne mi ide o respiracne choroby a zavalene dutiny. Kolko minut treba denne nahrievat? Dakujem za kazdu skusenost
@simona20201309 nie nemam ma to svokra a som chora a moja dcera ma strasnw zapchate dutiny tak mi to pozicala ale chcem sa spytat ci to je take ucinne podla realnych skusenosti alebo len placebo
@masha123 daj 10min. Potom napíš, či pomohlo. Za mňa určite placebo... ú nás neucinne
Urcite to nie je placebo. Ak citim dutiny,nahrievam sa viackrat denne min.10 minut a uvolni sa to. Nemozes ale cakat,ze hned po prvom nahriati. Takisto aj na chrbticu pouzivam. Pri dlhodobejsom nahrievani ulavi
tie co tu pisete neucinne, napiste aky typ lampy mate, lebo s pro 1 ich urcite nemate.... dolezite je zvolit spravny pocet minut aj frekvenciu pouzivania....
je to jedna z najucinnejsich veci, ktoru poznam... je to oficialne schvalena zdr. pomocka s preukazanymi ucinkami...
a este je dolezite povedat, ze lampa hoji tkanivo do hlbky 10 cm-pro1, a lieci ho smerom od spodnych vrstiev po tie vrchne...aj preto sa niekomu moze zdat , ze nie je vidiet rozdiel, ale ten rtozdiel je citit...aj pocas liecby...
@masha123 u nás ju majú v nemocnici na rehabilitáciach 🤷 ale tu veľkú, mama má tú malú a chváli si ju , ja som ju používala na jazvu ešte ako dieťa a mám ju omnoho slabšie viditeľnú ako jedna známa , ktorá mala ten istý problém ako ja a tú istú jazvu , ale neviem presne ohľadom dutín či to pomáha či nie

@masha123 predrazena kravina ako všetko od zepteru