icon

Boleli vás dočasné zuby?

feemina
15. dec 2024
sissy27
15. dec 2024

Co su docasne zuby? 😳

lenka7477
15. dec 2024

myslíš dočasné na čerstvo zbrúsených zuboch ? Určite nebolia tie dočasné , ale tie zbrúsené .

heaveen
15. dec 2024

@feemina áno, zajtra idem k zubárovi, keď si jazykom zatlačim na tie zuby tak cítim tlak,v podstate aj bez toho takže som na tabletkách. V noci ma boleli aj lica(zvnútra)..tak som zvedavá ako dopadnem

feemina
autor
15. dec 2024

@heaveen dufam,ze nie ako ja ,dlhych 7 mesiacov bojujem,zmenila som zubara ,novy zubar strhol korunky,pribudli 4 implantaty ,z troch zubov vybrate nervy ,nasadene nove docasne zuby a stale bolia tie iste aj po vybrati nervov.Nevladzem uz 😢😢😢Som zufala ani zubar uz nevie co urobit.

ronie338
15. dec 2024

@feemina kedy boli vybraté nervy, kde sa robili provizórne korunky? V ambulancii alebo v technike? Robili sa ktoré zuby? Pod mikroskopom? Rtg po zaplneni robil a ukázal ako zaplnil?

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
feemina
autor
15. dec 2024

@ronie338 nervy vybrate v septembri,robene pod mikroskopom ,rtg urobene,ale neukazoval mi nic.A robili sa zuby 1/2/3 na pravej strane.Dokonca 1 bola viac citliva a viac bolela,dala som si ju vytrhnut pred cca 3 tyzdne dozadu ( rana citliva,ale boli iba jemnucko) zvysne dva zuby pobolievaju v roznej intenzite asi preto som sa este nezblaznila.

feemina
autor
21. dec 2024

@kittykat22 tak to nevie ani zubar😔

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
feemina
autor
15. jan 2025

@kittykat22 preco tie zuby bolia ,ked su v poriadku.

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
feemina
autor
15. jan 2025

@kittykat22 ja mam vraj podrazdene nervy v hornej celusti .😢

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
feemina
autor
15. jan 2025

@kittykat22 myslis zubara ci neurologa?