icon

Bolesť brucha a kŕče: Ako si pomôcť?

adena23
Dnes o 05:11

Ahojte poraďte, bolesť brucha, kŕče nadúvanie

anonym_3eb447
Dnes o 05:19

dieta, espumisan najskor meteorizmus vela plynov musia sa dostat von

anonym_4b5911
Dnes o 05:23

Súhlasím s komentárom hore. A plus si môžeš dat aj nospu

adena23
autor
Dnes o 05:35
@anonym_4b5911

Súhlasím s komentárom hore. A plus si môžeš dat aj nospu

@anonym_4b5911 v poslednej dobe to mám stále kŕče , aj keď niečo zjem aj naduvanie

anonym_48c286
Dnes o 05:41

Mne zistili ,,alergie” resp intolerancie na konzervanty a farbiva Keď som tie potraviny vylúčila z jedálnička nadúvanie a kŕče prešli. Stačí že zjem jablko a som hotova. Po kyslej kapuste ani nehovorím, to mám kŕče do 15tich minút.

adena23
autor
Dnes o 05:43
@anonym_48c286

Mne zistili ,,alergie” resp intolerancie na konzervanty a farbiva Keď som tie potraviny vylúčila z jedálnička nadúvanie a kŕče prešli. Stačí že zjem jablko a som hotova. Po kyslej kapuste ani nehovorím, to mám kŕče do 15tich minút.

@anonym_48c286 aj ja čokoľvek zjem boli ma brucho mám kŕče , naduva má
Máš nejakú diétu

anonym_48c286
Dnes o 05:49

Konkrétnu nie, vylucila som potraviny, ktoré mi alergologicka odporučila vynechať, zmenila som komplet kozmetiku (prejavovalo sa mi to šialeným svrbením tela a vyrážkami na tvári) a celkovo sa snažím dodorziavat zdravšiu stravu s ohľadom na to čo mi škodí. Nejem žiadne sladkosti, nepijem sladké vody, žuvačky, niektoré ovocie som vynechala ako vyššie spomínané jablka a slivky, alkohol, na obedy chodím do restiky - už som sa naučila čo mi tam robí zle - úplne vynechavam omáčky a polievky (kvoli glutamatu). Kŕče som mala odvtedy len raz, minulý týždeň ale to som sa celkom opustila a zabudla si vziať lieky na ,,prežieranie”. Dr mi predpísala tabletky, že v prípade, že idem napríklad na oslavu a plánujem si dať koláče či hocičo zjesť tak by to malo ukľudniť trávenie.

monika2012
Dnes o 07:01

Na noc kvalitné aktívne uhlie. A cez deň by som skúsila dlhodobo užívať kvalitné probiotiká plus kvalitný Silymarin na podporu funkcie pečene.

adena23
autor
Dnes o 07:52
@monika2012

Na noc kvalitné aktívne uhlie. A cez deň by som skúsila dlhodobo užívať kvalitné probiotiká plus kvalitný Silymarin na podporu funkcie pečene.

@monika2012 môžeš mi poradiť kde by som to mala kúpiť

anonym_df3afd
Dnes o 10:21
@adena23

@adena23 skús kefír obsahuje probiotiká aj tráviace enzýmy, ozdraví črevnú mikroflóru + magnézium citrát a kamilkový čaj na kŕče.

monika2012
Dnes o 13:31
@adena23

@adena23 Kupujem cez allegro: aktívne uhlie si doma kapslujem sama do prázdnych kapsúl veľkosti 0. Prikladám konkrétne produkty.
Probiotiká: zakysanka, kefír, cmar, hylak, prípadne niečo iné z lekárne, ale nesmú byť staré, aby boli živé a účinné.

monika2012
Dnes o 13:35
@adena23