Bolesť chrbta, po akom čase zaberú lieky?
Skús ešte vitamínové kapsuly Milgamma N. Treba však užívať dlhodobejšie a nie sú lacné.
Určite však neuškodia. Neurológa navštív.
@babickagabi ďakujem 😉
To je protizapalovyliek od bolesti, treba hladat pricinu,s urcite navstivit dobreho fyzioterapeuta, ...
@ellaafi dorsiflex je liek na uvoľnenie svalov. Pomáha vtedy, ak je bolesť spôsobená napätím. Svalstvo stuhne, často "pricvikne" nejaké nervové zakončenie a prejaví sa bolesť. Po ňom (ak je správne ordinovany) by to mohlo prejsť aj po prvých dávkach. Je dôležité určiť čo je príčina. A tých je mnoho. Psychickou záťažou počnúc aj končiac 🙂
@montemotherone ďakujem za postrehy, chrbát už nebolí, ale bolesť sa presunula do oblasti krku- krčnej chrbtice, takže už len fyzioterapeut a nakoniec neurológ......
ja len poradim co pomohlo mame lebo z dlhodobeho hladiska tu bolest chrbta treba tiež riesit. Skuste si kupit taky fakt mäkký matrac a uvidite za par tyzdnov mozno mesiacov. My sme skusili taký z drevona oni majú lacnejšie a myslim ze su aj kvalitne lebo sa neprelezal este a viem že mame sa uz lepšie spí, menej sa v noci budí.
Neviem no to uz podla vaseho uvazenia, ale keby ste chceli tak my sme jej kupili tento https://www.drevona.sk/matrac/penovy-matrac-kom... . Tak snad som pomohla trochu. paci sa. este pekny den.
@ellaafi môžem sa spýtať ci ste sa bolesti zbavila s tým dorsiflex a koľko ste ho brala ako často
@superholka77 dorsiflex mi pomohol bolesť len utlmiť, nevyliečil ma. Ale teraz, s odstupom času môžem povedať, že bolesti som sa zbavila len vďaka fyzioterapeutke a cvičením SM systém
@ellaafi aha a fyzioterapeutka niekde v Žiline neviete o nejakej a co vám robila ak môžem vedieť ďakujem krásne
@superholka77 v Žiline žiaľ neporadím, ja som chodila do Trnavy ale určite nájdete niekoho aj v Žiline, a dala by som tomu šancu 😉

@ellaafi Bolest chrbta je tazko vseobecny pojem. Treba odstranit pricinu. Tieto liky su fajn zlepsenie by malo prist za 2-5 dni. Je urcite vhodne vyhladat aj masera ci fyzioterapeuta.