Bolesť chrbtice a RTG výsledky
Dobrý deň prajem. Bolí ma dennodenne chrbát v dolnej časti, mám tam ako keby vysunutú platničku alebo kosť. Nedokážem sa ani poriadne uvoľniť, spávam na boku. Na chrbáte a bruchu sa mi spať nedá, pretože v takej polohe ma veľmi bolí chrbát. Niekedy mám problém si nazuť ponožky. Nemôžem sa poriadne zohnúť a robí mi problém spraviť aj drep. Tak som to začala riešiť, doktorka mi dala výmenný lístok na rehabilitáciu. Bola som tam, doktor ma povykrúcal ani sa poriadne nepozrel na môj chrbát, bol arogantný, nepríjemný.. nasadil elektroliečbu čo bolo v mojom prípade totálny nezmysel. tak som chodila na elektroliečbu 5x som tam bola a potom som mala ísť k fyzioterapeutovi na kontrolu. ani som tam nešla. Našla druhú fzioterapeutku, ktorá ma vypočula a po tom, čo som jej povedala o doktorovi, čo somnou robil len krútila hlavou a nechápala. Dokonca, keď som jej povedala akú diagnózu mi určil tak bola úplne hotová. povedala mi, že si ju vymyslel. V utorok som bola na RTG chrbtice, kde som dostala aj výsledky z RTG. Bohužiaľ poriadne nerozumiem výsledkom. Posielala som ich mailom fyzioterapeutke pred dvoma dňami, odpísala mi, že sa mi ozve, či mi dokáže pomôcť alebo nie, ale zatiaľ sa neozvala. Neviem na čom som. Keď som s ňou bola 1x na konzultácii povedala mi, že sa s takým prípadom nestretla. Neviem na čom som, už som zúfala potrebujem moju bolesť riešiť. Neviem kam už mám ísť, aby sa mi uľavilo. :(

nie som odbornik len mam problemy s chrbicou a precitala som si viacere svoje spravy... z tohto si myslim, ze by mohlo ist o skoliozu t.j. krivu chrbticu z coho mas bolestsi mozno niekde zabal a klinovite postavenie posledneho stavcu L5 t.j. ma iny tvar ako by mal mat asi je splosteny? opotrebovany? ale inak je vsetko v norme, ale na rtg su vidiet iba stavce nie platnicky !!! ak chces vediet v akom stave mas platnicky a miechu treba ist na mri (ct) tam to bude vidiet nie tu. v kazdom pripade rehabilitacia ti ma pomoct od bolesti ulavit treba ju vybrat a hlavne cvicit pravidelne kazdy den inak ti nebude lepsie drzim palceky