icon

Bolest kloubů a artróza

jaruska38
18. jan 2011

Zdravim vsechny, na sve bolestive klouby od konce roku 2009 jsem si dlouho stěžovala. Nevim kdy a jak bolesti začaly, ale prostě se objevily a přetrvávaly. (ve dne a někdy i v noci také). Má zoufalost začala stupnovat. Začala jsem si všímat reklam na produkty na kloubní výživu. A je jich spousta až jsem se v tom zcela ztrácela. Věděla jsem však že k tabletám mám jistou averzi (mívám špatné trávení), tak jsem hledala něco jiného, případně v tekuté formě.
Jelikož jsem z Brna, tak mi v lekarně poradily vyzkoušet sirup flex code 500ml. (přý novinka na klouby ). Velmi silná konzistence látek, ovšem poměrně dražší produkt. Koupila jsem 1 balení a použila během Vánoc. Přijemná chut. Zapíjela jsem vodou ráno a dokonce jsem se začala i těšit na den kdy každá další odměrka znamená i vytoužený klid od bolestí. Moje investované peníze se mi vrátily a to utlumem potíží a zlepšení mého stavu, troufnu si říct o 80%. 😀 Radost na všech stranách. 😵
A jaké máte zkušenosti Vy, případně s jak jste řešily bolesti kloubů, artorozy atd ? Napište