Bolesť krížov a maternice
Mile zienky,maminky...prosim poradite mi,ze ci to nahodou nejaka z Vas nemala podobne?
Ide o to,ze mam nepravidelnu menstruaciu,ale tak v rozmedzi medzi 22-26dnom.Poslednu menstruaciu som mala 10.7.a dnes,ked by som cakala,ze uz budem mat menstruaciu,tak ma len bolia krize a pobolieva maternica,aj vcera som ju citila.Dnes mam uplny pocit,ako ked sa cistim,tak,ze mam najsilniejsi den menstruacie,lenze v problem je v tom,ze nekrvacam a ani som nemala spinenie(hnedy vytok)ktory mavam vzdy pred menstruaciou,takze neviem co sa deje.Nechraneny styk mame stale,len nemam pocit,ze by som mohla otehotniet,skor ci to nieje nejaky hormonalny vykyv.Ak ma nejaka zienka podobnu skusenost,tak nech mi prosim napise,dakujem
bolest krizov, podbruska, zlty vytok, moze byt aj infekcia, napr. chlamydie sa tak prejavuju.ja by som to urobila takto, pockala na den kedy mavam menzes, urobila by som si test a ked nic tak sup k Mudr, treba porobit vytery na zapal, vysetrit ta.pripadne este raz si urobit test po 5-6 dnoch ak nedostanes menzes, to uz by ciarka svietila ako semafor 🙂 tak sa dz🙂

🙂 nemas pocit, ze by si mohla otehotniet? preco? ci to prave nie je to co ti robi problemy 🙂 alebo PMS 😉 uz len treba pockat ked alebo spravit testik