Bolesť nôh - možnosti liečby
Dobrý deň prajem idem si k vám pre radu
Už asi cca pol roka ma bolia nohy od kolien po päty ,niekedy aj celé nohy aj keď sedím ,ležím ,stojím keď si ľahnem vtedy cítim väčšiu bolesť od kolien dole..keď si sadnem a v Tom čase ma nohy nebolia a si ju podložil pod zadok vtedy ma tiež začne bolieť , u Doktorky som bola s tím zobrala mi krv povedala že výsledky mám dobré predpísala mi lieky Dimexol,
Na vyšetrenia má s tým neposielala nikde,na posledný keď mi došli lieky predpísala mi ich zas ale mne tie lieki záberu ale už keď si večer ľahnem zas mám tu bolesť nôh ..Čo by ste mi odporučili alebo kam s tím ísť
nemáš krčové žily?
@anonym_e72ca2 mám hore na stehnách už asi 4 rok nič vážne len ako keby cievky popraskané ,mám iba 30 rokov. Váhu cca 60 kg ale najviac tuku na bruchu keď že bola 3 krát sekcia
@amalka2705 môj muž rieši nohy 5 rokov, nikto mu nepomohol, s tým sa musíš naučiť žiť/ odpoveď lekára/
nebola si nikde na vysetreniach? sono zil napr? krvne testy na co mohla robit prakticka dr? Nemas problemy z ortopedickeho hladiska - chrbat, zle drzanie tela, zla chodza, zla obuv.. tu je fakt tolko moznosti... JA osobne bez vysetreni a urcenia diagnozy odmietam vzdy akekolvek lieky. A to mam 40+ a mam kadeco.. mne keby bez vysetrenia dala lekarka ze tuto mate tbl, tak ju poslem do teplych krajin.
@amalka2705 môj muž rieši nohy 5 rokov, nikto mu nepomohol, s tým sa musíš naučiť žiť/ odpoveď lekára/
@ivicatolic tak ono sa to povie ľahko ja mám 31 rokov 3 malé deti najstarší má 5 rokov a viete aké to je celi deň sa okolo ne točiť ,variť atď..pôjdem k Pani doktorka ešte v pondelok nech ma niekde pošle na vyšetrenie určite to chcem riešiť hlavne kvôli deťom..
nebola si nikde na vysetreniach? sono zil napr? krvne testy na co mohla robit prakticka dr? Nemas problemy z ortopedickeho hladiska - chrbat, zle drzanie tela, zla chodza, zla obuv.. tu je fakt tolko moznosti... JA osobne bez vysetreni a urcenia diagnozy odmietam vzdy akekolvek lieky. A to mam 40+ a mam kadeco.. mne keby bez vysetrenia dala lekarka ze tuto mate tbl, tak ju poslem do teplych krajin.
@anonym_90a1aa práve že nikdy mi nebolo nič ,čo sa tika obuvi tak ja maximálne obchod ktorí je 5 minút od bytu kde bývam ,ale zas som na nohách dosť celí deň.
samozrejme že aj oddychujem aj si po spím cez deň
A áno mám zlé držanie tele bola som s tým na neurologi bola som aj na RTG ,CT presnú diagnózu vám nepoviem lebo už si presne nepamätám,ale mala som tam niečo zúžené predpísal mi dr lieky Tebokan asi cca pol roka som ich užívala potom mi bolo už lepšie tak už som ich prestala užívať a potom po roku prišlo toto ,bolestí nôh,
No tak vidis. Mas kde zacat. Ak mas zle drzanie tela a problem s chrbtom tak ta nohy maju podla mna z coho boliet. To ze doteraz nic take nebolo, neznamena ze nebude, pretoze vekom sa zhorsuje vsetko. Riadne si pozri tie diagnozy, zacni cvicit, mozes ist aj na rehabky mozno... na veci s pohybovym aparatom carovne tabletky nie su.
@amalka2705 tvoj lekár nech ti dá výmenný lístok na neurológiu a angiológiu.
Ak je to od chrbtice - správna liečba + magnézium doplniť.
Ak od kŕčových žíl tak lieky a kompresivne pančuchy... môžeš mať aj dokopy diagnózy ako ja....
@ivicatolic tak ono sa to povie ľahko ja mám 31 rokov 3 malé deti najstarší má 5 rokov a viete aké to je celi deň sa okolo ne točiť ,variť atď..pôjdem k Pani doktorka ešte v pondelok nech ma niekde pošle na vyšetrenie určite to chcem riešiť hlavne kvôli deťom..
@amalka2705
@amalka2705 ja nezľahčujem tvoju situáciu, len situácia v zdravotníctve je taká, že každý to má v paži ...

nemáš krčové žily?