Bolesť nohy
Ahojte. Už asi dva mesiace som pociťovala bolesť a pukanie päty (členka) z dlhého státia v práci. Ortoped mi povedal ze tam je slabý zápal, nič vážne. No už týždeň ma bolia nohy, minule tá kde som mala zápal mi trpla a bolela a dnes ma zas dosť boli ľavá noha, úplne ako pri svalovke, alebo po dlhej prechádzke, no a mi som nikde nebola. Začalo to večer pri ležani a len jedna noha. Stalo sa vám už niečo podobné? Ďakujem
@caroline_ snaž sa čo najskôr, neodkladaj. Neviem či treba aj výmenný lístok od obvodnej. Najprv sa objednaj ešte dnes telefonicky, vysvetli, že je to akútne, nech dá čo najskorší termín. A zajdi k obvodnej pre ten výmenný lístok pre istotu. Aj keby ti to trochu povolilo, žiadaj si na neurológii podrobné vyšetrenie (napr. magnetická rezonancia mozgu a krčnej chrbtice), nedaj sa odbiť. Držím palce
Ja som mala podobne bolesti. Dlhe mesiace nevedeli co je to, nakoniec mi ortoped povedal ze mam v pate nejaky vyrastok kosti.. ukazal mi rontgen ale samozrejme bol rovnaky ako druha noha( to len aby som uz dala pokoj) moj dr.vravel ze mam dnu, cize zapal malych kosticiek a druha otropedka hovorila ze je to z chrbtice a striela to do nohy,boli to take svalove krce ,ze ma to niekedy usadilo na pol dna a nevedela som stat na nohach... tak som riesila chrbticu a tu dnu a pomali to prechadzalo.. teraz vsetko preslo az na tu chrbticu😵 ale ta neprejde uz nikdy( posunuta platnicka, skrizena panva a veci s tym spojene.
Urcite by som to riesila aspon nech vies co mas s tym robit
Ale neries to na MK chod sa poradit k lekarovi,na ortopediu, hocikam... je milion veci preco ti to trpne.drzim palce
@martina2ve v pondelok da chystám ku svojej doktorke a ta ma objednana ku neurologicke, tu som sa chcela len zatiaľ poradiť kým sa tam dostanem, ale ďakujem
@caroline_ ja som prekonala zápal trojklanneho nervu pred 5 mesiacmi a reumatolog mi povedal,že môžem mať z toho oslabene a preťažené svaly..pri dvoch malých deťoch som to nestihla ani vylezat...no uvidíme,aké budú výsledky krvi z reumatologie..ináč,ja mám problémy s chrbticou,v krčnej mám lordozu a v krížoch tiež nejaké nezrovnalosti...držím prsty,aby si mala u neurologa všetko ok!
@milus777 boli má krčna chrptica tak to môže byť s toho?prosím vás Ďakujem

@caroline_ možno by bolo dobré navštíviť neurológa. Niektoré neurologické choroby sa prejavujú aj bolesťami, slabosťami končatín