Bolesť po naprávaní u fyzio/chiropraktika
23. máj 2022
Ahojte, v piatok som bola u lekarky ktora je zaroven aj fyziochiropraktik na napraveni krcnej aj hrudnej chrbtice. Uz 3.den pocitujem taku svalovkovu bolest na chrbte a hlavne pri krku. Je to normalna reakcia ? Alebo sa jej ozvat ? Teraz mam obavy, ci mi este nepohorsila :( dakujem za info ak ste mali po napraveni podobne nasledky a preslo to
Je to normalne. tak tri dni intenzivnejšie bolesti, potom miernejšie... do týždňa to bolo ok.
•
23. máj 2022@papa2 dakujem pekne, lebo dost citim krk, a taku zvlastnu svalovku…raz som uz bola na napravani, pred 3 mes ale bolo to v pohode ziadne bolesti
Ahoj,tiež som bola nedávno,cca 3 dni ma to bolelo,potom stale menej.napraval mi krčnú,hrudnú aj krížovú oblasť

Lekarka ta mala poucit ze s cim mas ratat najblizsie dni. S hrudnou castou skusenost nemam. Ale viem ze ak bol uz zápal bolesti su par dni potom silnejsie, bez zapalu moze byt mierna bolest z toho ze vsetko je zrazu na svojom povodnom mieste. Ak by to pretrvavalo dlhsie tak pre istotu zavolat lekarke. Mne sa po par dnoch vzdy ulavilo.