Bolesť pri močení a pri stolici po pôrode
Ahojte,
dnes som 4. deň po pôrode a mám veľké bolesti pri močení a stolici. Myslím si, že nemám zápal (na to mi robili testy), najlepšie to viem popísať tak, ako keby sa mi pri pôrode poposúvali orgány a teraz keď nimi prechádza stolica tak kým to zíde celkom dole, mám otrasné bolesti. Už samotné kakanie je v pohode 😀 A močenie je bolestivé len v poslednej fáze, keď sa mechúr úplne scvrkáva a vyprázdňuje, povedzme posledné dve sekundy... Mali ste to niektorá? Zmizne to časom samo alebo to mám riešiť?
ja som nemohla sediet vyse tyzdna. kostrc ma bolela vyse mesıaca,tiez sa mi to ako keby posunulo
Nebola si náhodou po pôrode "cievkovaná"? Vieš, keď nejde cikanie hneď po pôrode, tak vycievkujú a majú pokoj. Ja som to zažila pri prvom pôrode a už by som to nedopustila. Mala som bolesti pri močení potom ešte dlhú dobu. Vážne nič mi po pôrode nebolo, len toto ma trápilo.
Ja som dva roky po porode a po moceni ma boli spodok stale.a doteraz neviem co je pricina
normalka, mohlo to byt este horsie 🙂 bud rada, ze mas normalne stolicu. skust jest viac vlakniny,vlocky, zeleninu, ovocie slivky ... neboj, upravi sa to.
@iluviel ak si este v nemocnici,tak sa opytaj normalne aj na oddeleni , ale podla mna normalka.aj ja som mala bolesti primoceni..chvilu trva, kym sa telo spamata a vsetko sa dostane na svoje miesto a do povodneho stavu. mala ti topriporode dotlacila a chcetokus casu. ja som mala ale vacsie problemy so stolicou, tam mi pomohli az cipky. co sa tyka mocenia, pri akomkolvek probleme s mechurom/mocenim, dam si brusnice.mam zavarane, to mi pomaha.

@iluviel neboj,urcite to prejde,ved si len par dni po porode,vsetko je take citlive.Skus jest taku riedku stravu,aby aj stolica bola bez problemov.A to cikanie,aj to sa upravi.Ak si doma a bola si šita,tak si davaj sedave kupele v repiku.Ja som sa tak velmi rychlo dostala do pohody.prajem skore uzdravenie