Bolesť pri močení, krv a hnis v moči
Ahojte mám tieto problémy wiete poradiť ako na ne ?
Pohotovost
@halienka dakujem bola som na pohotowosti moč som mala ružowý,doktorka ma poslala na ginekologikú pohot .,tam mi wyšetrili moč mala som 3 kríž.,krw a 3 kríž.,hnisu na normalnej pohot.,ma ani newyšetrila ,dnes som bola u doktorky dala mi antibiotiká zápal moč.,iest nad doktorkou s pohotowosti len krútila hlawou no čo už také je naše zdrawotníto
@alexis617 ja viem, tá pohotovosť je v poslednej dobe dobrá iba keď už človek ozaj umiera, nedajú ani antibiotiká , jedine tak pichnú niečo od bolesti a počkajte si do pondelka, už som to aj ja zažila. Ja som už mala tento mechúr viac krát zapálený a teda niekedy som mala aj fakt kruté tie bolesti a viem že mi zaberajú len ATB, no kedysi mi ich dali aj na pohotovosti, no naposledy už nie, a to bola sobota ráno a musela som vydržať do pondelka s tými bolesťami, až keď mi v pondelok nasadila obvodná ATB tak sa mi konečne začalo uľavovať. Dúfam, že ti teraz už bude lepšie, stále veľa oddychuj, moc sa nenamáhaj, lebo aj to zhoršuje liečenie. Papa 🙂
tak toto už vidím na návštevu lekára, ale aby si zápalom predchádzala skús pravidelne jesť brusnice alebo ich užívať ako výživový doplnok, mne to pomáha, v lekárni mi odporučili novinku cranberry vulm
Ahojte mne dnes zistili hnis v moči a lekar mi predpisal Aumentin-antibiotika..... co ja nikdy som nechcela brat antibiotika tak teraz musim snad to neubliži babetku som v 6 tyzdni
@lucassia pokial ti to doktor predpisal tak urcite to dietatku neublizi
@lucassia Ak si to oznamila doktorovi a predpisal ti ich tak je vsetko v poriadku ,na tieto problemy je najucinejsi biseptol, ale musis k lekarovi aby ti urobil podrobny rozbor mocu. Inak pit vela tekutin (5litrov minimalne) je jedno ci vody, ci polievky ci caje, jednoduche potrebujes tie bakterie vyplavit. Najlepsie je zajst hned na nefrologiu, vysetria ti aj oblicky ci su v poriadku. Dolezite je utieranie po stolici smerom od posvy ku konecniku. Mohla si si tam zaniest infekciu, je to caste ak je rektum blizko vchodu posvy. Najcastejsie to je premnozena bakteria E.coli, ktora sa prirodzene vyskytuje v crevach cloveka, no ak sa premnozi v posve ci v mocovych cestach dokaze narobit velku opachu.
Dobrý mám taký problém hisavy výtok pri močení a pálenie viete poradiť ako na to

@alexis617 Čo najskôr k lekárke, zrejme zápal močových ciest, ale môže byť aj niečo s obličkami. Zatiaľ treba dodržiavať pitný režim, teda piť čo najčastejšie po menších dávkach, ak máš urologický čaj, tak ten, ak nie tak akýkoľvek, no vyhýbať sa dráždivým, kyslím, bublinkovým a presladeným nápojom, ak máš po ruke teraz otvorenú lekáreň kúp si Urinal akut a niečo od bolesti pri zápale moč ciest, viem že najčastejšie doktori dávajú Algifen kvapky od bolesti, ale neviem či to nie je len na predpis, tak aj čokoľvek iné čo ti predajú. Udržuj sa v približne rovnakej teplote, to znamená ani nie v horúcom ani nie v chladnom prostredí. Ale toto bude asi chcieť aj ATB, ak by ti do večera nebolo lepšie kľudne zájdi na pohotovosť alebo zajtra k lekárke. Držím palčeky, rýchlo sa polieč 🙂