icon

Bolesti a kŕče po gastroskopii: Ako ich zmierniť?

veronikadobrota
28. jún 2024

Ahojte mal niekdo krče a bolesti po gastroskopii? Mne bolesti ustupia po jedle. Trvá mi to už 5 deň po vysetrení.

gaaaa
Autor odpoveď zmazal
lara45
28. jún 2024

@veronikadobrota Ahoj skús sa opýtať lekára.Ja som bola 2x a žiadne bolesti.Zaleži asi podľa toho čo tam našli.Mne chvalabohu nič.Všetko bolo v poriadku po vyšetrení som akurát bola nafuknutá a hladná ale po 2 hod. Som bola pohode uplne.

wanduska327
28. jún 2024

@veronikadobrota Áno, chodím 2x do roka a otras presne kým sa nenajem hrozne bolesti

veronikadobrota
autor
28. jún 2024

@wanduska327 a nevieš z čoho to može byť? Prešlo ti to potom??

falbala132
29. jún 2024

Mna to bolelo asi tyzden. Ale to preto ze som pocas vysetrenia velmi prudko dychala a na prazdno prehtala. Tak som si to asi riadne podrazdila.

veronikadobrota
autor
29. jún 2024

@falbala132 a co ta bolel žaludok či hrdlo?

falbala132
29. jún 2024

@veronikadobrota zaludok, hrdlo, aj pluca

majkabacovie
7. okt 2025
@falbala132

Mna to bolelo asi tyzden. Ale to preto ze som pocas vysetrenia velmi prudko dychala a na prazdno prehtala. Tak som si to asi riadne podrazdila.

@falbala132 Dobrý deň, je to už nejaký čas ale pamätáte si kedy a ako vám to prešlo? mali ste aj iné nepríjemnosti po gastroskopii? Ja mám stále mierne bolestivé hrdlo, akoby som tam niečo mala, mam tlak na hrudníku, prelievanie v črevách a pobolieva ma v podbrušku (na pravej strane viac). zisťujem, či mal to niekto podobné a či to prešlo časom...ďakujem vopred za odpoveď

majkabacovie
7. okt 2025

@veronikadobrota Dobrý deň, je to už nejaký čas ale pamätáte si kedy a ako vám to prešlo? mali ste aj iné nepríjemnosti po gastroskopii? Ja mám stále mierne bolestivé hrdlo, akoby som tam niečo mala, mam tlak na hrudníku, prelievanie v črevách a pobolieva ma v podbrušku (na pravej strane viac). zisťujem, či mal to niekto podobné a či to prešlo časom...ďakujem vopred za odpoveď

falbala132
7. okt 2025
@majkabacovie

@falbala132 Dobrý deň, je to už nejaký čas ale pamätáte si kedy a ako vám to prešlo? mali ste aj iné nepríjemnosti po gastroskopii? Ja mám stále mierne bolestivé hrdlo, akoby som tam niečo mala, mam tlak na hrudníku, prelievanie v črevách a pobolieva ma v podbrušku (na pravej strane viac). zisťujem, či mal to niekto podobné a či to prešlo časom...ďakujem vopred za odpoveď

@majkabacovie veď to tam mám napísané, že mi to prešlo asi za týždeň. Same od seba.