icon

Bolesti holennej kosti po turistike: Prečo sa objavujú?

Včera o 19:53

Ahojte boli sme na takej kratučkej turistike cca 6 km len, nič ťažké. No deň po, dnes, ma tak boli holenná kosť na oboch nohách že nechápem. Čím by to mohlo byt? Občas ma to pobolieva aj pri behu

spongebob1
Včera o 20:23

Ploche nohy?

anonym_a72063
Včera o 20:29

Za mna netrenovane kosti noh nie su zvyknute na zataz. Ak budes chodit von castejsie, malo by to prejst.

ibrunova
Včera o 20:34

Mňa semtam bolí po dlhšom klesaní, keď ešte nie sú nohy veľmi zvyknuté.

autor
Včera o 21:06
@spongebob1

Ploche nohy?

@spongebob1 nemám

autor
Včera o 21:06
@anonym_a72063

Za mna netrenovane kosti noh nie su zvyknute na zataz. Ak budes chodit von castejsie, malo by to prejst.

@anonym_a72063 športujem a chodím často na turistiku

chlebikova
Včera o 21:27

Mozno nevhodna obuv?

anonym_63b0d5
Včera o 21:45

Mňa bolia pred chorobou. Aj keď idem len do obchodu, do práce (10 minút). Nelezie na teba niečo?

biba_18
Dnes o 00:18

a bolia ťa kosti, nie šlachy?

maryetta
Dnes o 07:18

Mam to aj ja. Boli sme v piatok na ture. A v sobotu som nevedela chodit. No isto to neboli kosti.... a podla mna len to pnutie v nohach ked som musela "brzdit" nohami dole kopcom. Teply kupel a uz to bolo ovela lepsie.

lucik194
Dnes o 07:34

za mna zle topanky, pretoze pokial si naucena sportovat, toto by sa stavat nemalo.

mala si turisticke topanky, ktore normalne nenosis? ci klasika tenisky, co nosis stale?
lebo oboje moze byt problem, Turisticke topanky su castokrat tazke a nohy na ne nie su zvyknute a obycajne tenisky tiez mozu byt problem, ked je povrch hrbolaty, ze netlmia, co maju.

detto nemusis mat vobec ploche nohy , ale zle naslapujes na turistike / behu. lebo svaly sa inak zapajaju do pohybu.
urcite si pozri nejake cvicenie na YT na slachy, tie zahrej a rozcvic, ono niekedy to pomoze a spevni, nebudu tolko boliet. AJ ked ty hovoris, ze Ta bolia kosti, ale to moze byt jedno s druhym,

sisulia
Dnes o 08:40

Nevhodna obuv.

autor
Dnes o 08:45
@chlebikova

Mozno nevhodna obuv?

@lucik194
@sisulia
@chlebikova mala som turistické topánky ktoré nosím na 30km túry 😀 tam myslím že problem nieje. Toto bolo prevýšenie len nejakých 170m, čo je nič.

sisulia
Dnes o 08:47
@anonym_autor

@lucik194
@sisulia
@chlebikova mala som turistické topánky ktoré nosím na 30km túry 😀 tam myslím že problem nieje. Toto bolo prevýšenie len nejakých 170m, čo je nič.

@anonym_autor Tak ja neviem, mozno su vychodene 😀

autor
Dnes o 08:55
@sisulia

@anonym_autor Tak ja neviem, mozno su vychodene 😀

@sisulia zasa také stare niesu 😀

sisulia
Dnes o 08:59
@anonym_autor

@sisulia zasa také stare niesu 😀

@anonym_autor Tak sa vzdavam 😀

autor
Dnes o 09:00
@sisulia

@anonym_autor Tak sa vzdavam 😀

@sisulia ja tiež 😂 nemám ani poňatia z čoho to mohlo byť

lucik194
Dnes o 09:02

ufff tak potom neviem, nabuduce vyskusaj nove vlozky do topanok, moznoze to pomoze......

lucik194
Dnes o 09:03

este mi napadlo, ze topanky boli nespokojne, ze si isla len 6km namiesto 30km ...... tak si povedali, tak tu máš, nech Ta bolia nohy, ked si ma nezobrala na poriadnu turistiku.....

anonym_5806ba
Dnes o 09:11

Ono záleží aj od topánok, na prechádzku akú si mala , nie je nutné napr topánky na vysokohorsku turistiku, takisto nejde o to ako staré sú topánky len koľko je v nich nachodene. Mne sa to občas stáva keď mám príliš upevnené topánky pri prudkom klesaní. Ale prevýšenie 170m je len prechádzka nie turistika z môjho pohľadu