Bolesti po ožarovaní
Dobrý deň,máte niekto skúsenosť pri bolestiach celeho tela po ožarovani keď ani lieky nezaberajú.Ďakujem
Melanom v axile
Stadium? Resp v axile sa uz rozsiril do uzlin?
@anonym_782de7 onkolog bezradný a algeziolog 3 mesačné čakanie
@braf hladat ineho algeziologa alebo sa nechat hospitalizovat
Už to bolo síce dávno, ale po ožarovaní krku a hrudníka som mávala príšerné bolesti chrbta…lekári tvrdili, že ma nemá čo bolieť a ja som rodičom nariekala od bolesti na posteli. S pľuzgiermi to bolo lepšie, na to mi dali nejakú masť. Po nejakom čase to prešlo, ale aj po 25 rokoch si pamätám tú bezmocnosť a ako na mňa pozerali…
Už to bolo síce dávno, ale po ožarovaní krku a hrudníka som mávala príšerné bolesti chrbta…lekári tvrdili, že ma nemá čo bolieť a ja som rodičom nariekala od bolesti na posteli. S pľuzgiermi to bolo lepšie, na to mi dali nejakú masť. Po nejakom čase to prešlo, ale aj po 25 rokoch si pamätám tú bezmocnosť a ako na mňa pozerali…
@jazula Ďakujem za odpoveď aj mne hovoria že ma to tak nemôže bolieť ,len mňa boli celé telo že chodiť nemôžem a bolí to 24h.Mňe ožarovali podpazušie to ma až tak nebolí ako telo a lieky nazaberajú akurát brufen len ten kôli fraxiparinu nemôžem.Pekný deň prajem a Veľa zdravia.

aka je presne diagnoza?