icon

Bolesti po ožarovaní

braf
31. dec 2025

Dobrý deň,máte niekto skúsenosť pri bolestiach celeho tela po ožarovani keď ani lieky nezaberajú.Ďakujem

martinmmartin
31. dec 2025

aka je presne diagnoza?

braf
autor
31. dec 2025

Melanom v axile

martinmmartin
31. dec 2025

Stadium? Resp v axile sa uz rozsiril do uzlin?

anonym_782de7
31. dec 2025
@braf

Melanom v axile

@braf ries s onkologom alebo s algeziologom

braf
autor
31. dec 2025
@anonym_782de7

@braf ries s onkologom alebo s algeziologom

@anonym_782de7 onkolog bezradný a algeziolog 3 mesačné čakanie

anonym_782de7
31. dec 2025
@braf

@anonym_782de7 onkolog bezradný a algeziolog 3 mesačné čakanie

@braf hladat ineho algeziologa alebo sa nechat hospitalizovat

jazula
1. jan 2026

Už to bolo síce dávno, ale po ožarovaní krku a hrudníka som mávala príšerné bolesti chrbta…lekári tvrdili, že ma nemá čo bolieť a ja som rodičom nariekala od bolesti na posteli. S pľuzgiermi to bolo lepšie, na to mi dali nejakú masť. Po nejakom čase to prešlo, ale aj po 25 rokoch si pamätám tú bezmocnosť a ako na mňa pozerali…

braf
autor
1. jan 2026
@jazula

Už to bolo síce dávno, ale po ožarovaní krku a hrudníka som mávala príšerné bolesti chrbta…lekári tvrdili, že ma nemá čo bolieť a ja som rodičom nariekala od bolesti na posteli. S pľuzgiermi to bolo lepšie, na to mi dali nejakú masť. Po nejakom čase to prešlo, ale aj po 25 rokoch si pamätám tú bezmocnosť a ako na mňa pozerali…

@jazula Ďakujem za odpoveď aj mne hovoria že ma to tak nemôže bolieť ,len mňa boli celé telo že chodiť nemôžem a bolí to 24h.Mňe ožarovali podpazušie to ma až tak nebolí ako telo a lieky nazaberajú akurát brufen len ten kôli fraxiparinu nemôžem.Pekný deň prajem a Veľa zdravia.