icon

Bolesti pri milovaní po kyretáži

jerseytay
25. mar 2019

Ahojte, potrebovala by som poradit...
potratila som v 11.tom tyzdni tehotenstva, bola som aj na cisteni .. a povedali mi ze za urcitu dobu mozme mat aj pohlavny styk, casom sa snazit aj o babatko.. stale davame pozor a sme velmi opatrni, no chcem sa opytat niektorej z vas ktora mala zial podobny osud ako ja, nemali ste bolesti neskor pri pohl.styku?
Manzel bol velmi opatrny, prvykrat bolo vsetko uplne v poriadku, a druhy krat som dostala neskutocne bolesti, krce, ani lezat, ani sediet.. na pohotovosti ma poslali domov s tabletkami proti bolesti a povedali ze mam navstivit gynekologa, ktory ma zial uz dnes nevie zobrat, tak sa dovtedy chcem aspon poradit s niektorou z vas .. naozaj sa velmi bojim, nakolko by som nerada mala nejake komplikacie ktore by mohli sposobit ze sa mi nepodari otehotniet... dakujem za akukolvek radu :-/

rejmonz
1. apr 2019

@jerseytay ahoj..my sme o babo prisli v 13tt koncom januara, ale na blizsi kontakt som sa citila az tak po 5tyzdnoch, kedze som mala este na prvej kontrole komplikacie so zadrzanou krvou v dutine,musela som si dat pichnut injekcie na stahovanie maternice atd..kazdopadne, boliet bolelo pri prvom "pokuse" len trosku, odvtedy uz bolo vsetko nastastie ok..
Nepises kedy si mala zakrok, ci si bola na prvej kontrole po tyzdni atd...
Nemali ste hned prve pokusy bez ochrany ? Moze sa stat, ze Ta tak manzel nechtiac "prekvapil" nejakymi bakteriami a tie sa premnozili...Ak Ti pri prvej kontrole na sone povedali, že je to ok, nebala by som sa komplikacii pri dalsich pokusoch 🙂