Bolesti rebier od chrbtice
Ahojte
Uz som zufala. Lievila som sa na helicobactera.priznavam ze ma to totalne vzalo - stresy ci sa ho zbavim. Do toho ma zacali bolievat rebra obzvlast prava strana - 6 x robene sono ci nemam nieco s pecenou, zlcnikom vsetko negativne. Aj krv mam ok. Poslali ma na rtg ze fr 5th stavca. Ortoped to vylucil dal mi lieky pomocky na spravne drzanie tela mam hyperkyfozu chrbat v jednom krci resp hrudnu chrbticu, slabe hrudne svaly hrbim sa . A pislal ma na rehabky. Psychicky som uz zle na tom zacinam si namyslat nieco vaznejsie. Este ma pislali na mag rezonanciu . Cez noc spim nic ma neboli rano vstanem a uz ma to zacina pobolievat. Ze to moze byt aj stres. Gfs mam robenu idem teraz na kontrolny dychovy test HP . Creva to asi byt nemozu - aj ked saaj tohto bojim. Ale rebra ma bolia pod prsiami. Som uz zufala - zrela na psychinu
@tatiana1980 ahoj aj mam hyperkyfozu mam problemy ze tazko sa mi dycha, boli pali picha ma na hrudniku pri sdci cela lava strana ekg robene 6 krat vsetko ok ekg 24 hodinovy holter tiez ok aj echo srdca
@tatiana1980 ahoj, prosím ťa ja mám rovnaký problém, môžeš mi poradiť nejaké konkrétne cviky?..náhodou SM systém necvicis?
@najstastnejsia1 nie to necvicim . Ja chodim na flowin a piloxing aby sa spevnilo vnutorne svalstvo , ale pilates je vyborny. V robote si posedim aj na fitlopte a vecer sa ponatahujem formou pilatesu.
Dobrý den baby mam ten iisty problém boli marebro chrbát a pod prsiami ma bol irebro na pravej strane robili mi rengen dokt. Povedal zem ma krivu chrbticu môže to byť s steho
@tatiana1980 ahoj viem ze stará téma. Ale chcem sa pýtať mam tie isté problémy už som na nervy z toho, milión vyšetrení a nič. Vraj chrbtice. Len mna bolia aj kríze celé a aj do brucha to ide. Ze ci aj vy ste nemali také. Ďakujem
@tatiana1980 ahoj. Prosím riešim tento istý problém už je to domova na mašlu. Ako i prosím dopadla prišli tu na niečo? Kľudne mi napíš správu súkromnú budem rad keď odpíšeš. Ďakujem veľmi pekne.
@11spido11 dobrý deň mám ten istý problém . Vy ste to už nejako vyriešili? Som úplne zúfalá z toho nič ma nebaví. V kuse ma to boli.
@maja1111984 ahoj. Nie na nič. Jedine co mi zistili ze mam boreliozu a zrejme mi napadla nervovy system a sposobuju mi to poskodene nervy. Ale idem buduci tyzden este pre istotu na CT brucha aj ked sono a krv atd bolo negativne. Aj brucho vas boli ci len chrbtica a rebra?

Dobry den Tatiana. mam ten isty problem čo vy. prosim dajte mi vedieť ako to dalej prebiehalo, či vas uz bolest presla. ja tiez prezivam stres, u doktora mi povedali, ze to mam od chrbtice/bolest rebier/ a mam cvicit a vystierať sa. ale nič mi nepomaha. mna to tiez boli viac na pravej strane a mam problemy obsedieť v praci, mam totiz sedave zamestnanie a to este zhoršuje.dakujem za odpoved.