Bolesti zubov u partnera súvisia s tehotenstvom?
Partnera bolia zubi a som počula že vraj to môže byť s toho že som tehotná chcem vedieť či to tak môže byť alebo nie
to plati iba v tom pripade, ak zaroven tvoju mamu boli chrbat, jeho dedo ma virazku na nose a niekto zo susedov si zlomil ruku alebo nohu...tak ci tak, nech partner ide k zubarovi
Stara legenda hovori, ze ked sa naklonis nad zachod a povies 3 x bolest odid tak jemu sa ta bolest vyparí...Ale musi to byt 10:30 doobeda
Môže to byť z toho, že ste súrodenci, ale to len odhadujem.
Sorry ostatní, musela som 😂😂
@natalkakarchn77 Hej, to je z toho. Keď si tehotna, vylučuješ feromony a slabších jedincov z toho môže bolieť hocičo, od malička, cez ľavé vajce až po vlasové folikuly. No a tvoj to schytal na zuby. Mrzuté...
Áno, tvoje tehotenstvo môže za všetky ochorenia a zlé veci,ktoré sa aktuálne dejú v tvojej blízkosti 🤦♀️
Baby, nesmejte sa jej. Naozaj to moze byt z toho, ze je tehotna. Ja som dokonca raz citala o pripade, ze chlapa nielen ze boleli zuby a hlava, ale potom aj on zistil, ze je tehotny.
@natalkakarchn77 tak nech ide za tvojim gynekologom,mozno mu ich opravi🙄
Ale mozno by nebolo od veci aby konecne navstivil zubara adalsi ich vcas vytrhat, pretoze ked porodis uz nebudu na zubara peniaze, miniete ich na plienky
Môžete mi poradiť ako sa vimazuje príspevok lebo niektorí sú tu naozaj hnusný
@natalkakarchn77 nie,my nie sme hnusni. Vy mate medzery vo vzdelani. Priatel nech ide k zubarovi, tam sa chodi s bolavymi zubami. Nema to nic s tvojim tehotenstvom, ma ich pokazene a pokazene by ich mal aj keby si neotehotnela, lebo ich zanedbal.
@diewcatqoo To je niečo iné, to je normalna psychiatricka diagnoza (nespomeniem si teraz na presny nazov), bolo to aj v jednom diele doktora hausa.
Ale to funguje asi tak, že keď má žena kontrakcie pred pôrodom, tak ich cíti reálne aj ten muž. Nie, že ona je tehotna a jeho z toho bolia zuby, pre pana :D
@diewcatqoo inakšie to čo napísal
@thirstymonk je naozaj pravda, môže existovať nejaké “prepojenie” a niekto môže prežívať pôrodné bolesti so ženou.
Konkrétne ja mám taký zážitok a to dokonca 2 krát a to ten chalan nevedel že dotyčná rodí.
Pri oboch pôrodoch mal nenormálne kŕče v bruchu.
@thirstymonk ano, tiez som kedysi pozerala Housa, takze viem. Ale je to nieco ine, nez to, co som napisala ja 🙂

Hej aj teploty moze dostat