icon

Bolestivá uzlina na brade: Čo to znamená?

Dnes o 12:34

Ahojte, od mala mám na brade odspodu takú malú tvrdú uzlinu ktorou viem hýbať pomaly po celom líci. Pamätám si ako decku mi to doktorka pozerala že veľmi zvláštna uzlina, že takú ešte nevidela ale že teda je to uzlina a že je v poriadku.
Od utorka som chorá, mám bolesť v hrdle, silnú nádchu, je mi zle od žalúdka a celková slabosť. Teploty nemám. Ale teda od dnes ma tá uzlina riadne bolí, je asi raz tak veľká ako zvykne byť, tvrdá a ešte jedna pod ňou na krku sa mi zdá nejaká citlivá a väčšia. Nebývam často chorá a keď som nezvyknem mať takéto uzliny, naposledy pro borelióze boli také nafufňané ale táto konkrétna nebola nikdy takéto veľká a citlivá. Je to podľa vás v poriadku?

anonym_32121d
Dnes o 12:41

Moze byt nemusi, skoc ku doktorke aby si bola kludna. Nech ta posle na usg ,a zoberie rozsirene krvne testy a nestresuj 🙂

danielahamar
Dnes o 12:47

"Na brade" je uzliny, len je otázne, prečo sa až tak pohybuje.

autor
Dnes o 12:55
@danielahamar

"Na brade" je uzliny, len je otázne, prečo sa až tak pohybuje.

@danielahamar Aj ona vtedy čumela ale tak mám ju tam 40 rokov tak vari by sa už ukázalo keby nebola OK. Ale toto je prvýkrát čo ju necítim ako hrášok ale ako také menšie hrozno. Trošku ma to vydesilo. Počkám teda ako sa to vyvinie s tou chorobou a či sa zas zmenší na hrach alebo pôjdem za doktorom.

danielahamar
Dnes o 12:58
@anonym_autor

@danielahamar Aj ona vtedy čumela ale tak mám ju tam 40 rokov tak vari by sa už ukázalo keby nebola OK. Ale toto je prvýkrát čo ju necítim ako hrášok ale ako také menšie hrozno. Trošku ma to vydesilo. Počkám teda ako sa to vyvinie s tou chorobou a či sa zas zmenší na hrach alebo pôjdem za doktorom.

@anonym_autor ja som ju prvý krát našla cca pre rokom, tiež som bola len nachladnuta, po týždni zmizla.